5 actori care au purtat un penis fals la filmări

Cu siguranță ai observat că actorii apar dezbrăcați (sau aproape dezbrăcați) în filme destul de frecvent, dar știai că uneori aceștia poartă un penis fals?

Motivele sunt diverse: unii dintre ei nu își doresc ca milioane de oameni să îi facă în costumul lui Adam; alteori, personajul trebuie să aibă un penis foarte mare.Iată câțiva actori care au purtat un penis fals în cadrul filmărilor:

Chris Hemsworth în Vacation

„Am avut de ales între o proteză de 20 cm și una de 25 cm”, a spus co-regizorul John Francis Daley. „Le-am încercat pe ambele într-o cameră deasupra dormitorului în care filmam. Doar noi doi într-o cameră unde testam penisuri… a fost o experiență ciudată.”

Daniel Radcliffe în Swiss Army Man

În Swiss Army Man, personajul jucat de Radcliffe este un cadavru al cărui penis poate funcționa ca un compas. „În Harry Potter, lucrurile animatronice pe care le-am avut erau controlate de un tip care avea o telecomandă”, spune actorul. „Aici, era controlat de niște pârgii uriașe. Ne-am distrat foarte tare.”

Mark Walberg în Boogie Nights

El a jucat rolul unui actor porno foarte dotat… de fapt prea dotat, iar penisul a trebuit scurtat. „Trebuia să stau acolo dezbrăcat și îmi sculptau penisul. A fost foarte ciudat. Ajungea mai jos decât genunchiul meu”, spune Welberg, care a păstrat penisul fals după încheierea filmărilor.

Kristian Neirn în Game of Thrones

Când a ieșit din pădure dezbrăcat, Hodor a atras atenția tuturor. „Era făcut din latex și părea foarte real”, a spus Kristian în cadrul unui interviu. „Hodor o avea imensă… Și părul pubian a fost lipit de al meu, iar scoaterea sa a durut. Îmi pare rău și pentru fata de la machiaj…”

Will Poulter în We’re the Millers

Personajul său trebuia să arate că un testicul i-a fost mușcat de un păianjen, dar acesta a fost fals. „A durat vreo trei ore să mi-l pună. A fost o provocare. Și am devenit intim cu un bărbat foarte talentat care a văzut din mine mai multe decât aș vrea să mai arăt cuiva”, spune Poulter.

 

 

*articol preluat din Marie Claire US (autor: Dan Clarendon)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.