Celebre, singure si… sigure pe ele! 

Vrem să împrumutăm totul de la vedetele noastre preferate de la Hollywood – dar poate cel mai important e să ne inspirăm din atitudinea lor încrezătoare.

Celebre, singure şi… sigure pe ele! E posibil aşa ceva ? Da, şi nu doar la Hollywood !

Celebre, singure si... sigure pe ele4Charlize Theron

Actriţa a rupt logodna cu Sean Penn anul trecut, dar a refuzat vehement să îşi plângă de milă, spun apropiaţii ei. Ba mai mult, la câteva luni de la despărţire, Charlize a adoptat şi o fetiţă, după ce mai avea un băieţel înfiat, Jackson. Actriţa ne place pentru acţiunile altruiste pe care le întreprinde, şi pentru spiritul de învingătoare pe care îl dovedeşte.

Celebre, singure si... sigure pe eleRihanna

Despre „nărăvaşa“ Rihanna ziarele au scris că se cuplase anul trecut cu Leo DiCaprio, ba chiar cu sportivul de Formula 1 Lewis Hamilton. Oh, paparazzi ăştia… De fapt, vedeta l-a admonestat pe reţelele de socializare pe jucătorul de baschet Matt Barnes, când acesta a sugerat presei că cei doi ar fi împreună. În plus, Rihanna îşi asumă statusul de tipă singură şi asta ne place!

GettyImages-498350362Selena Gomez

Artista de 23 de ani a avut o scurtă relaţie cu DJ Zedd anul trecut, însă acum e foarte preocupată de cariera ei, iar apariţia pe care a avut-o în cadrul emisiunii SNL – Saturday Night Live de pe canalul tv american NBC a fost extrem de controversată, datorită rochiei über-sexy pe care a purtat-o. Selena nu se sfieşte să îşi facă selfie-uri hot în vacanţele în care a ales să plece doar alături de familie sau prieteni, semn că s-a refăcut complet după relaţia eşuată. Ne place fata asta!

Celebre, singure si... sigure pe ele3Britney Spears

Regina pop a trecut încă o despărţire în agendă – aceea de producătorul Charlie Ebersol, însă nu ne-a dat senzaţia că a suferit sau că a căzut într-o depresie. De fapt, sutele de poze pe care le-a postat pe Instagram alături de cei doi fii ai ei ne confirmă că artista e la fel de sigură pe ea şi single. De reţinut !

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.