33 de cupluri s-au casatorit pe muzica lui Macklemore la premiile Grammy

By  | 

Ne aşteptam la multe surprize din partea organizatorilor premiilor Grammy în 2014 dar cred că nu greşesc atunci când spun  NIMENI nu s-a aşteptat la o căsătorie în direct. Şi nu orice căsătorie, ci 33 de cupluri straight şi gay şi-au unit destinele într-o ceremonie oficiată de Queen Latifah, pe melodia lui Macklemore & Ryan Lewys, ”Same Love”.

Binenţeles că Madonna nu putea să nu se implice într-un eveniment de susţinere a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, aşa că marşul post-nupţial a fost intonat de Madge, care a interpretat melodia ”Open your heart” îmbrăcată într-un costum alb Ralph Lauren. Unul dintre cuplurile care s-au căsătorit în direct în timpul premiilor Grammy a fost compus din sora lui Ryan Lewys, Laura şi iubitul ei, Alex.

”Orice este posibil în timpul premiilor Grammy” a declarat producătorul show-ului, Ken Ehrlich, la care a adăugat ”momentele din timpul spectacolului sunt semnătura noastră şi  ceea ce ne diferenţiază de celelalte show-uri. Aici îi vezi pe artişti făcând lucruri pe care nu îi mai vezi făcând în altă parte.”

Iată şi înregistrarea momentului căsătoriei în grup de la premiile Grammy 2014. Atenţie, a se viziona cu un teanc mare de şerveţele alături!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *