3 produse de îngrijire obligatorii în rutina de frumusețe

Fiecare femeie are propriul său ritual de frumusețe. Fiecare dintre noi știe ce îi priește și ce nu. Ce produse o fac să radieze și ce produse o irită. Pentru că, așa sunt femeile.

“Tenul este zona cea mai expusă la dinamica factorilor externi, de aceea este foarte important să respecți cu regularitate câțiva pași mici care îți vor asigura o piele fără pată”, ne explica Diana Marandiuc, Trainer Naturys Romania.Care sunt cele 3 produse de îngrijire obligatorii în rutina de frumusețe zilnică a unei femei?

  1. Demachiantul

Este esențial. Fără o demachiere adecvată și profundă, nu poți vorbi de o curățare adecvată. Prin urmare, primul produs cosmetic indispensabil pentru curățarea tenului este Laptele demachiant.

Sugestii

Essential Lapte Demachiant Tonic 2 in 1 de la Naturys România.

Apimond Bio, o lotiune demachiantă care conţine aloe vera, ulei de măsline și ulei de argan.

Loțiunea micelară de la Georovital Plant.

  1. Crema hidratantă

După curățare, pielea are nevoie de hidratare. De protecție. Ce presupune o cremă hidratantă bună? Ei bine, ce ar trebui să conțină crema hidratantă perfectă? Ingrediente funcționale care să asigure refacerea filmului hidrolipidic și reușesc să împiedice procesul de evaporare a apei.

Dacă nu ai tenul sensibil sau iritat, una dintre cele mai recomandate creme hidratante anul acesta de specialiști, este Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream. Este o cremă cu efect intensiv, potrivită pentru tenul uscat și este destinată îngrijirii feței, gâtului și decolteului.

Delicată cu tenul sensibil deși conține substanțe aromatizante, crema La Roche-Posay Effaclar H ete bogată în minerale, având efect benefic în calmarea iritațiilor, roșeții pielii sau a senzațiilor neplăcute de mâncărime.

  1. Loțiune cu protecție UV

Avem nevoie de un produs care să asigure protecția pielii împotriva razelor UVA/UVB. Indiferent de anotimp. O piele care nu a fost protejată de radiațiile solare se va rida mai repede, își va pierde din elasticitate și va fi mai deshidratată.

Sugestii

Bioderma Photoderm Bronz SPF 30.

Vichy Ideal Soleil

Citeşte şi: Ritual de frumusețe în vacanță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.