3 cupluri celebre isi aniverseaza astazi casatoria

By  | 

Sharon şi Ozzy Osbourne – 31 ani

Cuplul şi-a oficializat relaţia pe insula Maui, iar în 2003 cei doi şi-au reînoit jurămintele. Deşi în ultima vreme soţii Osbourne s-au confruntat cu mai multe probleme au reuşit să treacă peste hopuri cu bine şi sunt în continuare împreună. Sharon pace parte din echipa show-ului X Factor iar Ozzy şi-a reluat cariera alături de trupa sa, Black Sabbath, alături de care se bucură de un succes neaşteptat.

Victoria şi David Beckham – 14 ani

Unul dintre cele mai iubite şi admirate cupluri din lumea show-bizului, cei doi au reuşit să se ţină departe de paginile tabloidelor şi formează în continuare o familie fericită, alături de cei 3 copii ai lor. David Beckham s-a retras din lumea fotbalului de la echipa franceză Paris Saint-Germain, iar Victoria îşi construieşte o carieră in industria modei.

Julia Roberts şi Daniel Moder – 11 ani

Cei doi formează un cuplu atipic, extrem de discreţi şi departe de lumina reflectoarelor. Actriţa şi soţul ei au avut o nuntă intimă, pe proprietatea lor din Taos, New Mexico, unde Julia a purtat o rochie roz din bumbac şi a umblat descultă. Apropiaţii lor au fost încântaţi de decizia lor de a-şi uni destinele, mărturisind că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *