2 romani castigatori la YouTube Music Awards 2013

By  | 

(foto: Lady Gaga în timpul presataţiei de la YouTube Music Awards 2013)

Cei 2 români câştigători la YouTube Music Awards sunt Matei Dima, regizor şi Khaled Mokhtar, director de imagine, care au primit premiul pentru inovaţia anului pentru videoclipul lui DeStorm ft. Alexandra Govere, ”See Me Standing”.

YouTube Music Awards 2013 a avut loc la New York şi a fost regizat de Spike Jonze (Her, Being John Malcovich şi Jackass) şi prezentat de actorii Jason Schwartzman şi Reggie Watts fără un scenariu prestabilit, fapt care s-a dovedit o alegere nu tocmai înţeleaptă. Nici calitatea transmisiei nu a fost prea reuşită, din păcate.

Vârful de audienţă pentru YouTube Music Awards 2013 a fost atins la 220.000 de privitori, comparativ cu cele 10 milioane de privitori ai show-ului MTV Video Music Awards 2013. Au avut prestaţii live în cadrul spectacolului artişti precum Eminem, Lady Gaga, Avicii, M.I.A. şi Arcade Fire.

Fanii şi-au putut vota preferaţii pe reţelele de socializare începând cu 21 octombrie, fiind răsplătiţi cu premii Eminem (artistul anului), Taylor Swift (fenomen pe TouTube), Macklemore & Ryan Lewis (cel mai bun debut) dar şi un grup de k-pop alcătuit din 9 fete, foarte populare în Asia, care a primit premiul pentru videoclipul anului.

Iată videoclipul realizat de cei 2 români, Matei Dima şi  Khaled Mokhtar, pentru cântăreţul DeStorm!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *