2 actori români joacă alături de Sharon Stone și Andy Garcia

Maia Morgenstern și Corneliu Ulici joacă în ”What About Love”, alături de Sharon Stone și Andy Garcia. Producția va avea premiera în 2019. Radu Iacoban și Ioan Ionescu au fost și ei colegi pe platourile de filmare de la ”What About Love”.

Maia Morgenstern va interpreta rolul unei asistente, Martina, iar Corneliu Ulici va avea rolul unui hotelier. Ulici s-a alăturat producției anul acesta, după ce anul trecut, el și Florin Piersic Jr. au interpretat rolurile principate în ”Comrade Detective”, lansat de Amazon.Filmările pentru ”What about Love” au început în 2012, când fusese anunțată participarea Maiei Morgenstern, însă nu se știe ce s-a întâmplat cu producția atunci.

Din distribuția filmului mai fac parte Iain Glen, cunoscut pentru rolul lui Jorah Mormont, și Rosabell Laurenti Sellers, care a jucat rolul lui Tyene Sand, din ”Game of Thrones”.

Sinopsis ”What About Love”

Christian e un student la film cu o atitudine rebelă și provocatoare, care vrea neapărat să câștige un concurs de documentare. Tanner e o cântăreață din SUA, tânără, frumoasă, cu aspirații mari și un tată senator care deja i-a hotărât toată viața și vrea să ia toate deciziile importante în locul ei. Ca urmare, Tanner se străduiește să amâne și să evite întoarcerea în SUA, de aceea acceptă să-l ajute pe Christian să-și facă documentarul câștigător. Împreună, ei călătoresc prin Europa, încercând să capteze pe peliculă semnificația iubirii umane.

Pe măsură ce dorința lor li se împlinește, și nu doar în documentar, un accident tragic intervine și îi duce pe amândoi pe patul de spital. Părinții lui Tanner renunță la viața lor socială complexă și solicitantă din Washington și vin să-și viziteze și îngrijească fiica. Situația nouă în care sunt forțați să intre îi determină să-și reevalueze viața și prioritățile.

Citeşte şi: În paşi de Charleston cu Radu Iacoban

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.