13 vedete care nu consumă alcool

E greu să ne imaginăm o petrecere glamorous de la Hollywood fără ca actorii prezenți să soarbă din pahare de șampanie scumpă, dar iată 13 vedete care au dovedit că te poți distra în timp ce nu consumi deloc alcool.

Natalie Portman

Nu-i de mirare că Natalie Portman strălucește întotdeuna! „Nu prea am fost la petreceri în liceu, iar prima dată când m-am îmbătat a fost în facultate”, spune ea. „Dar cred că acesta a fost un lucru bun din mai multe motive.”

Elton John

Lupta lui Elton John cu alcoolul, drogurile și tulburările de alimentație nu a fost niciodată secretă. Însă în urmă cu 28 de ani, el a luat o decizie foarte importantă: a renunțat complet la viciile sale și de atunci este „curat”.

Demi Lovato

În martie 2018, Demi Lovato a sărbătorit 6 ani de când e „curată”. Ea a fost deschisă legat de problemele sale de sănătate, care includ tulburarea bipolară, bulimia și abuzul de substanțe. „Sunt atât de recunoscătoare pentru încă un an de fericire și sănătate”, a spus ea.

Zac Efron

În 2013, Efron a fost internat la dezintoxicare în urma consumului de alcool și droguri. De atunci, el a scăpat de aceste dependențe.

Bradley Cooper

Cooper a mărturisit că a renunțat la alcool la vârsta de 29 de ani, simțind că „dacă aș fi continuat așa, mi-aș fi sabotat întreaba viață.”

Kristin Davis

Nici starul Sex and the City nu consumă alcool. „Am început să studiez actoria, eram mereu mahmură, nu mă descurcam atât de bine la cursuri. Mi-am dat seama că nu le pot avea pe amândouă.”

Robert Downey Jr.

Și lupta lui Robert Downey Jr. cu alcoolul și drogurile a fost cunoscută de către fanii săi, dar acum este „curat” de peste 10 ani. El a reușit acest lucru cu ajutorul soției și a familiei, a meditației, a programelor de recuperare în 12 etape, dar și prin yoga și arte marțiale.

Lana Del Ray

În 2012, Lana Del Rey a mărturisit că a fost alcoolică în adolescență. Ea a scăpat de acest viciu când a împlinit 20 de ani și s-a mutat în New York pentru a-și urma cariera.

Kim Kardashian West

Sora sa, Khloe Kardashian, a spus într-un interviu din 2017: „Kimberly nu bea deloc alcool. Fie că e însărcinată sau nu, nu se atinge de el.”

Brad Pitt

Și Brad Pitt a fost dependent de alcool, dar a renunțat la el dintr-o dată. „Pur și simplu nu mai voiam să trăiesc așa.”

Gerard Butler

Actorul scoțian s-a luptat cu dependența de alcool și droguri în trecut, dar a căutat să se trateze. După 20 de ani, el este încă „curat”.

Jim Carrey

Actorul de comedie este foarte serios când vine vorba de alcool. În cadrul unui interviu, a declarat: „Foarte rar beau cafea. Nu consum alcool sau droguri. Viața e prea frumoasă.”

Eric Clapton

Chitaristul englez s-a luptat cu alcoolismul mare parte din începutul carierei sale. După nașterea fiului său, în 1986, a luat decizia de a renunța complet la alcool.

 

*articol preluat din Woman’s Day (autori: Kara Ladd, Victoria Sines)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.