10 curiozitati despre Jennifer Lawrence

By  | 

Omul este produsul mediului în care trăieşte şi este cel mai bine descris de faptele sale. Iată, aşadar, cum a ajuns Jennifer Lawrence să fie actriţa talentată şi apreciată de astăzi.

1. În vârstă de 23 de ani, proaspăt împliniţi, Jen a crescut alături de familia sa la o fermă de armăsari din Kentucky.

2. Deoarece nu credeau în mersul la doctor, părinţii actriţei nu au dus-o pe acesta la spital când a suferit 2 accidente grave: a fost lovită de o maşină la 18 luni şi aruncată din şa de un cal. Drept urmare, Jennifer are un şold deformat.

3. În copilărie era o fetiţă băieţoasă, din cauză că prietenii săi erau fraţii mai mari, care nu o menajau deloc. De asemenea, Jen nu s-a adaptat prea bine nici la şcoală, unde nu a reuşit să se integreze. În plus, actriţei nu îi plăceau deloc petrecerile sau alte activităţi de socializare.

4. A fost descoperită la vârsta de 14 ani şi apoi s-a mutat la New York să lucreze la model şi apoi a început să primească oferte şi pentru spoturi tv. În Kentucky era deja foarte faimoasă.

5. Iubeşte animalele, evident, şi are o pisică maidaneză pe care a numit-o Chaz Bono. Motivul ei? Spune că pisica emană o energie masculină.

6. Ai fi putut-o vedea pe Jennifer în alte câteva roluri celebre pentru care a mers la audiţii. Nu este neapărat un lucru rău că nu a luat rolurile Bellei din ”Twilight” şi cel al lui Lisbeth Salander în ”Fata care s-a jucat cu focul”, nu erau tocmai potrivite pentru ea.

7. În 2012 Lawrence a lovit o altă maşină în timp ce conducea deoarece a crezut că a văzut-o pe Honey Boo Boo pe stradă. Când a explicat motivul neatenţiei sale s-a simţit foarte prost.

8. Actriţa este mare fan a lui Jeff Bridges, motiv pentru care l-a abordat în timpul unui interviu la Comi Con anul acesta, pentru a-şi mărturisi admiraţia şi bucuria de a-l vedea.

9. Cele mai apropiate prietene ale actriţei la Hollywood sunt Emma Stone şi Zoe Kravitz, colega de platou din ”X -Men”.

10. Noua ambiţie a tinerei actriţe este de a juca un rol negativ, asemeni celui al lui Charlize Theron în filmul ”Monster”. ”Mi-ar plăcea să fiu nevoită să mă rad în cap” a declarat Jennifer.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *