10 cele mai scumpe nunti de vedete

By  | 

Hollywood, case regale, covoare roşii, paparazzi, nunţi grandioase şi… note de plată fabuloase! Ne place să iscodim vieţile luxoase ale celebrităţilor de peste tot, iar COSMO îţi prezintă top 10 cele mai scumpe nunţi de vedete internaţionale! Wow!

10. Christina Aguilera si Jordan Bratman: 1,2 milioane £

Ok, Christina şi Jordan nu mai sunt împreună, iar ea este acum măritată cu Matt Rutler, însă nunta cu primul ei soţ, un mogul al muzicii e memorabilă! Nunta a avut loc într-o podgorie adevărată, cu orchestră live, meniu regesc şi un preţ pe măsură. Dar când e vorba de această capricioasă divă pop, nimic nu este prea scump!

9. Tom Cruise si Katie Holmes: 1,8 milioane £

Cuplul TomKat e doar istorie acum, pentru că cei doi actori au divorţat de trei ani, dar iubirea lor a ţinut prima pagină a revistelor ani în şir! Probabil nu ai uitat cum a sărit Tom de pe canapeaua lui Oprah, într-un interviu în emisiunea ei din 2005, mărturisindu-şi exuberant iubirea pentru Katie. Desigur că Tom nu s-a uitat la bani şi i-a oferit iubitei lui o nuntă extravagantă într-un castel italian, o listă de invitați VIP şi pe Jennifer Lopez pe lista celor care le-au cântat la petrecere.

8. Liza Minnelli si David Gest: 2,5 milioane £

Când Michael Jackson e cavalerul de onoare, ştii că n-o să fie vorba despre o nuntă organizată în grabă. Până şi cei care le-au cântat la nuntă au fost… foarte vedete, iar unul dintre cei mai de seamă invitaţi de pe scena de la nuntă a fost cântăreţul de jazz Tony Bennett. Şi da, în cel mai autentic stil al „nunţilor stupid de scumpe“, cântăreaţa şi producătorul tv au divorţat după mai puţin de un an de căsnicie.

7. Justin Timberlake si Jessica Biel: 4 milioane £

Nunta din 2012 a celor două celebrităţi hollywoodiene nu s-a bazat doar pe un meniu opulent şi pe chintale de şampanie rafinată. Cei doi au pregătit şi o săptămână întreagă de relaxare la soare pentru toţi invitaţii lor – de la plimbări cu bicicletele, până la petreceri care au ţinut toată noaptea. Aşa da distracţie!

6. Wayne Rooney si Coleen McLoughlin: 5 milioane £

Fotbalistului echipei Manchester United îi place să facă lucrurile cu stil, iar după scandalurile amoroase din cauza cărora era cât pe ce să o piardă pe Coleen, n-a fost deloc surprinzător că a ales un decor italian superb pentru a-şi impresiona soţia. Aşadar, nunta lor de poveste s-a întins pe mai bine de patru zile, printre iahturi, sticle de şampanie şi muzica live a trupei Westlife.

5. Kim Kardashian si Kris Humphries: 6 milioane £

Cine ar fi crezut că faimoasa Kim K nu va opta pentru o nuntă discretă, fără mult tam-tam şi cheltuială ? Ea și Kris Humphries au cheltuit câteva milioane numai pe aranjamentele florale. Să nu uităm apoi de tiara cu diamante şi de cele trei rochii pentru mireasă… Cei doi au divorţat însă 72 de zile mai târziu, iar între timp, Kim s-a măritat cu un muzician controversat. Citeşte mai jos!

4. Kim Kardashian si Kanye West – 7,6 milioane £

Nunta lui Kim cu Kanye a avut loc la Florenţa şi a inclus hoteluri închiriate, avioane particulare pentru invitaţi şi un tort de doi metri, acoperit cu foiţă de aur comestibilă. În plus, Kim a organizat un adevărat „detaşament de înfrumuseţare“, care a acţionat în forţă pentru a le aranja părul şi machiajul invitatelor. Rochia miresei a costat o jumătate de milion de dolari, iar faimosul cântăreţ de operă Andrea Bocelli a însoţit-o cu vocea lui pe Kim, în timp ce păşea spre altar.

3. George Clooney si Amal Alamuddin – 8 milioane £

Hotel Cipriani este cel mai celebru şi mai luxos din Veneţia – locul unde se întâlnesc turiştii milionari şi vedetele. Iar George Clooney a închiriat TOT HOTELUL pentru invitaţii lui de la nuntă – lucru foarte nimerit, de altfel, fiindcă pe listă figurau nume ca Bono şi Matt Damon. Nu s-a zgârcit nici la alte cheltuieli, – recepţia a avut loc într-un decor splendid, iar fiecare invitat a primit în dar câte un iPod.

2. Petra Ecclestone si James Stunt: 12 milioane £

Nunta Petrei Ecclestone, fiica şefului miliardar al curselor de Formula 1 a depăşit orice aşteptări, oricât de îndrăzneţe, când ea şi James Stunt au plătit ca să închidă porţile unui întreg oraş medieval, unde anturajul lor – cât o armată, să se poată desfăşura în voie. De divertismentul de la nuntă au fost responsabili David Guetta şi Black Eyed Peas!

1. Printul William şi Kate Middleton: 20 milioane £

GettyImages

FOTO: GettyImages

Nunta lui William şi a lui Kate a fost foarte scumpă, nu în ultimul rând din cauza milioanelor de lire sterline pe care au fost nevoiţi să le plătească pentru securitate şi detalii de logistică. Dar asta se întâmplă în mod firesc atunci când locaţia ta de nuntă e tot centrul oraşului Londra. Cel puţin, putem să spunem că a fost invitată toată lumea – mai mult sau mai puţn…

Dacă ai nevoie de inspiraţie sau de… liste cu „dos and don′ts“ pentru viitoarea ta nuntă sau pur şi simplu tânjeşti să te relaxezi, nu rata emisiunea „Nunti de italieni“, pe canalul TLC, miercuri, 14 octombrie, de la ora 23:00!

Comments

comments