10 beauty-secrete de la Ciara

By  | 

Când ești una dintre cele mai fascinante prezențe din showbiz-ul internațional , toate femeile vor să-ți afle secretele frumuseții? Iar regulile de beauty ale preafrumoasei Ciara

1. Am întotdeauna la mine un creion de buze bej-rozaliu: îmi place să îl aplic pe post de culoare pe buze… arată natural, dar cu un mic accent de culoare. Îmi place și clasicul ruj roșu.”
2. Aplic un strat fin de corector pe zona de sub ochi atunci când fața mea are un aspect tern. Îl aplic punctiform chiar sub ochi, pe zona T și între sprâncene, pentru a da feței un accent luminos cât mai natural.
3. De fiecare deată când îmi hidratez fața folosesc o cremă cu SPF. Dermatologul meu chiar mi-a spus că e bine să folosesc o cremă nuanțatoare tot timpul.
4. Folosesc un careu de culori tot timpul: un roșu mat, un mov profund, aproape negru, un bej nude clasic și roz.
5. Îmi plac parfumurile care miros delicat – nu îmi plac cele foarte puternice.
6. Îmi place să-mi fac tratamente de mirodermabraziune. Pielea mea s-a comportat ciudat la un moment dat. Fruntea mea era un dezastru, cred că pentru că purtam foarte des fesuri.
7. Îmi place stilul smoky eye când sunt am concert pentru că este important să îți pui ochii în evidență pe scenă (…) cred că smoky eyes aduc un plus de profunzime actului artistic.
8. Nu aș încerca niciodată să-mi colorez părul într-o nuanță aprinsă. Dacă aș face-o vreodată, ar fi cel mult un ombre discret – dar nu aș ieși din casă cu părul verde intens sau albastru, ca un creion de colorat.
9. Uneori folosesc vitamina C ca să scap de petele întunecate de pe față.
10. Less is more. Cu siguranță am învățat când prea mult este… mult prea mult!

Comments

comments