Unde gasesti femei care cauta o relatie

Mai mult, nu există semne 100% clare ce îţi vor semnala exact dacă o anumită femeie este în căutarea unei relaţii. Cu toate acestea, îţi putem oferi o serie de indicii care te ajută să începi căutarea de undeva.

Reţelele de socializare

Nu numai că vei descoperi care sunt femeile care caută o  relaţie, dar vei avea şi mai mult timp la dispoziţie să admiri pozele şi să îţi faci o impresie generală despre aspectul fizic al femeilor care îţi atrag atenţia. Trebuie să ai foarte mare grijă la modul de abordare. Multe femei vor refuza să iasă la întâlnire cu un bărbat necunoscut ce le abordează pe o reţea de socializare. Încearcă să tatonezi un pic terenul înainte de a o invita în oraş.

Baruri, cluburi şi cafenele

Aceste localuri sunt pline de femei care caută o relaţie, dar trebuie să îţi găseşti cuvintele potrivite pentru a începe o conversaţie. Textele de agăţat văzute în filme şi citite în reviste vor da greş în 90% din situaţii deoarece multe femei sunt de părere că bărbaţii care le abordează în asemenea circumstanţe caută doar o aventură de-o noapte. Odată ce ţi-ai făcut intrarea, este relativ uşor să îţi dai seama dacă femeia din faţa ta este în căutarea unei relaţii sau nu. Ea îţi va face multe complimente de bun gust, niciodată nu apelează la aluzii sexuale, este interesată în detalii despre viaţa ta, pune întrebări şi urmăreşte cu interes răspunsurile tale.

Site-urile de specialitate

Dacă reţelele de socializare nu te ajută să îţi dai seama care sunt femeile care caută o relaţie, există site-urile de dating ce au fost create special în acest scop. Aici poţi căuta prin profilele a sute de femei ce sunt interesate să cunoască un bărbat pentru a avea o relaţie. Aici îţi permiţi să fii mofturos şi să alegi să vorbeşti cu o femeie cât mai aproape de idealul tău feminin.  Aici nu trebuie să îţi fie aşa teamă că vorbele tale îşi găsesc o altă interpretare sau că intenţiile tale vor fi greşit înţelese.

Locuri publice

Fie că vorbim de parcuri, plaje sau teatre, locurile publice sunt puţin mai delicate atunci când vine vorba găsirii unei femei care caută o relaţie. Este important să accepţi cu demnitate un refuz atunci când abordezi o femeie în parc şi o inviţi la o cafea. Poate că şi tu ai proceda la fel dacă ai fi în situaţia ei.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.