Top 10 barbati Fusion

By  | 

1. Razvan Lucescu

290 de voturi; 15.050 puncte

Se spune despre copiii de vedete, fie ca sint din showbiz sau sport, ca sint complexati de “umbra” tatalui si ca mai nici unul nu reuseste vreodata sa egaleze performantele parintelui. Nu acelasi lucru se poate spune despre Razvan Lucescu.

2. Cornel Ilie

235 voturi; 12.980 puncte

Pe “Regele soselelor” il cunoaste toata lumea. El este nonconformistul! De la stilul vestimentar la textele melodiilor pe care le cinta cu trupa Vank, totul este altfel cind vine vorba de Cornel. De altfel, el este unul dintre putinii artisti care reusesc sa te faca sa rizi cu gura pina la urechi de personaje inspirate din realitate sau de combinatiile amoros-neasteptate.

3. Razvan Fodor

230 voturi; 11.610 puncte

Fodor, inca de cind s-a lansat cu trupa de rock Krypton, a fost considerat unul dintre cei mai frumosi barbati din Romania, ca apoi sa se dovedeasca a fi si un trendsetter in materie de moda, dar si unul dintre cei mai importanti oameni din showbizul romanesc.

4. Dragos Bucurenci

213 voturi; 11.370 puncte

Bucurenci este, poate, cel mai cunoscut intelectual din generatia tinara. A reusit ca la doar 27 de ani sa “prezinte” un CV cel putin impresionant, in care apar institutii culturale cu nume grele. Dragos este si scriitor, romanul sau “neconventional”, “RealK”, facind furori in rindul amatorilor de literatura buna. Si daca ne gindim mai bine, Bucurenci este si un brand, dar si visul multor femei – barbatul frumos, destept, citit si ecologist.

5. Denis Stefan

176 voturi; 8.980 puncte

Posesor al unui fizic atletic, Denis si-a inceput devreme cariera de model, lucrind inclusiv ca model “de vitrina”! Nu s-a multumit cu atit, in ciuda faptului ca modelling-ul ii asigura un venit frumusel care sa-l ajute sa se intretina la Facultatea de Drept; ambitios din fire, a simtit ca trebuie sa demonstreze ca nu se bazeaza doar pe fizic.

6. Andi Moisescu

170 voturi; 8.680 puncte

Televiziunea si publicitatea sint doua domenii in care multi viseaza sa lucreze! Andi Moisescu realizeaza emisiunea “Apropo TV”, iar succesul este confirmat de multitudinea de telespectatori care o urmaresc cu sufletul la gura, dar si de succesul pe care il au campaniile lansate in cadrul emisiunii.

7. Smiley

166 voturi; 8.190 puncte

Nu multi artisti reusesc sa-si extinda domeniul dincolo de activitatea care i-a consacrat. Smiley a reusit si este un model pentru multi tineri aspiranti la o cariera muzicala. Probabil ca nu e nevoie doar de talent, ci si de… mult curaj si tenacitate, iar el pare sa le aiba pe toate, ceea ce-i sporeste semnificativ capitalul de imagine.

8. Alex

142 voturi; 6.920 puncte

Cind faci un lucru cu pasiune, rezultatul e de mii de ori mai bun. A demonstrat-o Alex, prin albumul “Yamasha”, despre care chiar el spune ca vorbeste numai despre sine.

S-a impus rapid pe piata muzicala datorita stilului sau indraznet, a inregistrat succes dupa succes atit singur, dar si in colaborare cu alti artisti.

9. Cristian Chivu

112 voturi; 5.640 puncte

Se numara printre cei mai doriti barbati din Romania, pozitie ce nu i-a fost amenintata deloc in momentul in care a decis sa-si puna pirostriile. “Cred ca singurul lucru pe care l-am pastrat in tot acest timp au fost visele. Este singurul lucru la care am acces nelimitat, singurul lucru pe care, daca stau bine sa ma gindesc, viata nu a reusit sa mi-l ia.”

10. Gabriel Tamas

112 voturi; 5.620 puncte

Cu toate ca are doar 25 de ani, Tamas a reusit sa lase cu gura cascata pe mai toti granzii fotbalului mondial si nu numai…

Dupa ce a parasit cetatea de la poalele Timpei, brasoveanul si-a croit drum pe terenul de fotbal al celebritatilor, avind o ascensiune constanta si extrem de rapida.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *