Tipologiile barbatilor pe Facebook

Iată câteva dintre cele mai cunoscute tipuri de bărbaţi, în funcţie de activitatea lor pe site-ul de socializare. Pe care le cunoşti?

Omul din umbră

Nu postează mai deloc pe Facebook şi nici nu prea comentează la statusurile şi fotografiile prietenilor săi, dar le vede pe toate. Când vă întâlniti este foarte posibil să menţioneze un lucru pe care l-ai postat acum ceva timp, chiar dacă tu credeai că nici măcar nu l-a observat.Ce info sa nu postezi NICIODATA pe Fb

Tipul pe care îl amuză orice

Obişnuieşte să posteze doar lucruri haioase, iar atunci când comentează pe profilul cuiva, vei da de multe smiley-uri care râd, LOL-uri sau stickere amuzante.

Domnul popular

Are mii de prieteni, dar cunoaşte doar câteva zeci. Îşi ţine toate statusurile şi fotografiile pe „public”, pentru a le vedea oricine. Îi place să primească „like-uri” şi se bagă în seamă în conversaţii.

„Gamerul”

News feed-ul tău e plin de statusurile sale, dar nimic nu e interesant. Tot ce postează este automat şi vine de la zecile de jocuri. Iar dacă primeşti vreo notificare de la el, cu siguranţă îţi cere o viaţă la Candy Crush. Dacă este gamer adevărat, va posta tot felul de noutăţi despre jocuri sau screen captures cu reuşitele sale.

Social media te poate scapa de stres, dar ia locul prietenilor?

Tipul care promovează… orice

De fiecare dată când primeşti vreo notificare de la el este o invitaţie la un eveniment. Niciunul nu este organizat de el şi probabil nici nu va participa, dar îi place ca lumea să afle ce evenimente mai mult sau mai puţin interesante vor avea loc. Cel mai probabil nu te interesează niciodată ceea ce promovează.

Tipul frustrat

Totul e nasol şi lumea conspiră împotriva sa. Tocmai când voia să scoată câinele la plimbare a început să plouă. E prea cald afară! Are atât de multe sarcini la muncă! De ce nu găseşte un job? Voia să îşi ducă iubita la un film foarte aşteptat, dar nu a mai găsit bilete. E clar, are o viaţă mizerabilă şi trebuie ca toată lumea să afle asta.

Ce spun statusurile de pe Facebook despre tine

Drama queen

Da, şi un bărbat poate fi drama queen! I se întâmplă zilnic lucruri proaste pe care trebuie să le împărtăşească cu prietenii de pe Facebook, dar niciodată nu spune clar care e problema. „Nu pot să cred că mi s-a întâmplat asta tocmai azi!” este unul dintre statusurile pe care le postează dcel mai des.

Prezentatorul de ştiri

Indiferent dacă este vorba de ce va face azi, de starea vremii, de noul magazin care s-a deschis în mall, de noua lege a învăţământului sau de o cometă care se apropie de Pământ, el pare a fi mereu pe Facebook pentru a-ţi prezenta ştirile zilei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.