Ți-am dat un splendid inel de logodnă din aur galben, dar de unde l-am cumpărat?

Ți-am dat un inel, mare cât inima mea” este versul unui cântec binecunoscut de la noi. Este și declarația de dragoste a unui bărbat pentru aleasa inimii lui, dar și promisiunea unei bijuterii deosebite, unice, care să fie emblema relației lor.

Însă ce tip de inel? Unul din aur alb, cu prețioase diamante sau poate unul splendid din aur galben cu delicate smaralde? În prezentul articol vom scoate în evidență frumoasele modele de inele din aur galben, acestea fiind din ce în ce mai populare, și vom oferi câteva sfaturi privind o alegere corectă.De ce să alegi un inel de logodnă din aur galben?

Aurul galben este elegant, luxos, cald, și arată spectaculos pe mâna unei femei. Un inel de logodnă din aur galben este perfect pentru o femeie stilată, elegantă și rafinată. În plus, în unele culturi galbenul este considerată culoarea zeilor și semnifică admirație, căldură și nemurire.

Dar unde poți găsi inele de logodnă din aur galben de 14k ieftine? La E-ring. Însă, înainte de a-ți oferi mai multe detalii despre acest magazin online, considerăm că ar fi utile câteva sfaturi privind o alegere corectă.

Criterii de care să ții cont în alegerea unui inel de logodnă din aur galben

Dacă vrei ca inelul de logodnă din aur galben pe care îl vei dărui să fie într-adevăr special, vei face alegerea ținând cont de câteva criterii:

  • Durabilitate în timp – inelul de logodnă din aur galben, fie el de 18k sau de 14k, trebuie să reziste până la adânci bătrâneți, întocmai iubirii voastre. Asta înseamnă că trebuie să fie rezistent, să își păstreze culoarea, să-ți fie la fel de drag să îl privești și după mai mulți ani de la momentul primirii;
  • Calitate – se referă la aliajul din care este realizat inelul de logodnă și posibilitatea validării calității acestuia prin certificatul de garanție. Te poți orienta către inele de logodnă din aur galben apelând la un furnizor de încredere;
  • Design unic – pentru că orice femeie este unică în felul ei. La E-ring, magazinul online menționat anterior, un inel de logodnă din aur galben, de 18k sau de 14K, poate fi personalizat astfel încât nici o altă femeie să nu mai aibă acel tip de inel. Îți dai seama că se va simți în al nouălea cer, descoperind că iubirea și admirația ta pentru ea, relația voastră unică, este pecetluită de un inel de logodnă pe măsură?
  • Posibilitatea de a grava inelul de logodnă – este la fel de importantă. Ne dorim ca peste ani să ne reamintim și ziua, nu doar momentul, de aceea o gravură pe interiorul inelului este binevenită.

Diamantul este dovada supremă de rafinament! Inelul de logodnă din aur galben cu diamant este cu adevărat ceva deosebit și cucerește prin eleganță pe oricine. Cum femeile sunt foarte atente la detalii, evident că se vor uita și la forma pietrei, dacă este rotundă, pătrată, în formă de inimă sau de lacrimă, nu doar la tipul de diamant, ceea ce face și mai dificilă alegerea iubitului. Forma pietrei/pietrelor și aranjamentul contează nu doar în cazul diamantului, ci în al tuturor pietrelor prețioase.

La o primă vedere, teama de a nu îți dezamăgi iubita te poate copleși. Dar nu te teme, vei găsi cu siguranță numeroase modele de inele de logodnă din aur galben la prețuri accesibile!

Nu este deloc simplu să alegi un splendid inel de logodnă din aur galben, de 14k sau de 18k, dintre zecile de modele, însă consultanții Ering îți stau la dispoziție cu toate sfaturile de care ai nevoie, astfel încât să faci alegerea potrivită, care o va impresiona cu siguranță pe viitoarea ta soție.

E-ring este soluția ideală pentru un inel de logodnă din aur galben desăvârșit

Atât pentru cei temători, cât și pentru cei puternici, atât pentru cei cu venituri decente cât și pentru cei cu venituri peste medie, E-ring oferă superbe inele de logodnă din aur galben la prețuri accesibile. În plus, toate inelele E-ring au certificate de garanție, inclusiv cel internațional, ceea ce înseamnă că ești pe mâini sigure.

Dacă vrei ca de mâine „Ți-am dat un inel, mare cât inima mea”  să nu mai fie doar titlul unui cântec celebru, ia-ți inima în dinți, comandă online inelul preferat și surprinde-ți iubita!

 

Sursă: admarks
Sursă foto: Shutterstock

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.