Studiu: barbatii scunzi au parte de mai mult sex

Studiul a fost efectuat de mai multe universităţi din Ungaria şi au participat 531 de bărbaţi heterosexuali cu vârste între 20 şi 54 de ani. Toţi bărbaţii aevau o viaţa sexuală activă cu o parteneră stabilă, nu aveau probleme de natură sexuală şi nici probleme psihice.

Ei au fost puşi să vorbească despre cât de des fac sex, despre sănătatea lor, stilul de viaţă, dar şi despre înalţime, greutate şi circumferinţa taliei.

Cele mai multe rezultate au fost previzibile: bărbaţii între 25 şi 29 de ani, de cel mult 80 de kilograme, cu o circumferinţă a taliei normală şi fără boli cardiometabolice erau cei care întreţineau relaţii sexuale cel mai des. Aceste rezultate nu sunt surprinzătoare, este de aşteptat că bărbaţii tineri şi sănătoşi să facă mai mult sex.

Dar iată un rezultat interesant al studiului: bărbaţii sub înălţimea de 1,78 au parte de mai mult sex decât cei mai înalţi care au participat la studiu. Aceştia au spus că întreţin raporturi sexuale de 3+4 ori pe săptămână.

Rezultatele unui studiu clinic anterior de la Universitatea din Hawaii a aratat că să fii scund poate fi un avantaj pentru bărbaţii în căutare de aventuri romantice. Se pare că bărbaţii care au o înălţime mai mică de 1,55 trăiesc mai mult datorită genei FOXO 3, iar nivelul lor de insulină este mai mic.

Deci, ţine minte: daca viitoare când îţi vei căuta Făr Frumosul, dă-le o şansă şi tipilor scunzi: mai mult sex înseamnă mai multă experienţă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.