Spune-mi ce blugi poarta ca sa-ti spun ce barbat e

Cine-ar fi crezut că poţi să-i descifrezi personalitatea, stilul sexual… doar analizându-i jeanşii? Află adevărul de după fermoar…

Tociţi sau rupţi

E genul de bărbat mereu conştient şi atent la modul cum arată. Cu toate astea, nu consideră nepotrivit să-şi achiziţioneze o pereche de jeanşi gata rupţi sau tociţi. Specialiştii în materie îl califică drept „însetat de experienţe noi”, şi nu se referă doar la partea vestimentară. Aşteaptă-te să-ţi propună călătorii subite, chiar dacă ştii că nu sunteţi pe roze cu finanţele. Cât despre preferinţele lui la capitolul sex, pot să te-asigur că e adeptul scenariilor clasice (blană în faţa şemineului, cine romantice, flori etc.), însă te avertizez că e tentat să bată în retragere dacă ajunge să constate că elementul noutate dispare din relaţie. Surprinde-l cu o coafură nouă, cu un stil vestimentar diferit de cel obişnuit sau rezervă o masă la un restaurant exotic.

Barbati… in asternut

La indigo

Ştiai că bărbaţii care poartă blugi bleumarin închis sau gri se consideră… altfel decât ceilalţi? Mă rog, fiecare bărbat are părerea asta despre sine, dar acesta e şi mai şi! Are un fin simţ artistic, nu-i plac limitările, ba chiar s-ar putea să fie ceva mai dificil! Este învăluit de mister, tendinţă ce se răsfrânge cel mai mult asupra vieţii lui amoroase!

Ce ii face pe barbati sa planga

Nu te mira dacă, în loc să-ţi propună o primă ieşire în oraş, îţi face o propunere ceva mai îndrăzneaţă care să sune cam aşa: „N-ai chef să umblăm prin baruri?” Şi-ar mai fi ceva, extrem de important; e atras de femeile independente. Îşi doreşte o parteneră de viaţă, nu o persoană de care să simtă că e legat cu lanţul şi monitorizat 24/24!

Pe talie-n jos

Nu-l judeca după stilul pantalonilor săi, nu e deloc genul delăsător. E ca o carte deschisă şi nu pricepe de ce oamenii simt nevoia să ţină secrete (aşa se explică faptul că poţi citi marca de chiloţi pe care o poartă chiar înainte să-i afli numele).

La ce se gandesc barbatii cand nu le raspunzi la mesaj

În ciuda preferinţelor lui pentru jeanşii „căzuţi”, nu e deloc leneş în pat. Ştie să-şi exploateze toate simţurile aşa cum trebuie şi nu umblă cu jumătăţi de măsură: mâncarea trebuie să fie gustoasă, băuturile asemenea, iar tu să porţi un parfum care să-l scoată din minţi. Mare atenţie: s-ar putea să aibă ceva carenţe la capitolul „deco”; aşteaptă-te să găseşti dezordine în camera lui.

Pe corp

Croiala jeanşilor îi trădează spiritul conservator, aşa că te poţi aştepta ca el să-şi asume un rol serios în relaţie. E un tip direct, energic, stabil şi nu se lasă influenţat foarte uşor. Nici în stilul vestimentar şi nici în viaţa de cuplu. Ca să nu mai vorbim despre faptul că nici femeile nu reuşesc să-l convingă prea uşor, mai ales cele care ţin morţiş să iasă în evidenţă. Uneori, e tentat să privească  dragostea şi sexul ca pe nişte provocări, nişte lucruri pe care e musai să le ştii ca pe „apă” şi să le faci cum trebuie. Învaţă-l să se bucure de noi experienţe, oferă-i un motiv întemeiat să lenevească alături de tine în pat, sau convinge-l să părăsească o vreme canapeaua, pentru a ieşi în oraş în ţinută ceva mai elegantă.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise