Si barbatii citesc COSMO

Replici ca: „Fugi mai de-aici, serios?” sau „Nu pot sa cred ca la asta se gandesc ele de fapt! Strengarele!” sunt normale atunci cand un barbat pune pentru prima data mana pe o revista destinata femeilor.

Citeste cu amuzament si cu interes crescand fiecare pagina, avand puternica senzatie ca mai multe usi i se deschid in fata si ca in sfarsit are o perceptie cat de cat corecta asupra „realitatii” femeilor. In timp, ajunge sa dezvolte un interes special pentru urmatoarele rubrici:

Barfele cu si despre celebritati

Acum inteleg si ei ce tot povestim noi, fetele, cand ne intalnim. N-aveau habar de istoria celor 6 copii ai cuplului Brad Pitt – Angelina Jolie, iar atunci cand prietenele lor le povesteau ceva in legatura cu asta, taceau malc, prefacandu-se a fi familiari cu povestea. Acum pot rasufla linistiti, au aflat ce e aia scientologie si cum o terorizeaza (spiritual!) Tom Cruise pe frumoasa lui sotie, Katie Holmes.

Testele psihologice

Adora sa le faca! Chiar daca, la sfarsit, patratelele albastre pe care le-au bifat majoritar le spun „esti nebunatica in pat”, nu-i deranjeaza catusi de putin. Asta este poate singura lor sansa de a-si explora (inconstient) latura feminina. In plus, e distractiv sa raspunzi la niste intrebari bine aduse din condei.

Interviurile cu tipi

Ia sa vedem, ce are Jude Law de mor toate femeile dupa el, iar prietena mea suspina pe poza lui? Cum reuseste George Clooney sa atraga tipe la varsta lui? Care e secretul?

De aici invata cum sa se comporte cu femeile, cum sa-si „lucreze” latura seducatoare si cum sa castige increderea tipelor. Isi dau si ei seama ca nu e de ajuns sa-si tina pumnii si sa spere la o bruma de noroc.

Confesiunile

Aici e distractia cea mai mare! Descoperirea momentelor jenante prin care trec femeile ii fac sa se simta mai bine in pielea lor („Vezi, mai, ca si lor li se intampla…”).

In plus, asa afla si ei ce ne trece noua prin cap si ce credem noi ca le trece lor prin cap, ceea ce e intotdeauna util, mai ales in caz de neintelegere cu tenta conflictuala.

Se vad analizati si ras-analizati, asa ca se pot pune in garda, ceea ce e bine pentru noi, ca poate pricep si ei intr-un final cum e mai bine sa se comporte.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.