Shopping-ul, mai bun decat sexul!

Femeile din Marea Britanie sunt de părere că o partidă de shopping este mai satisfăcătoare decât o partidă de sex! Vestea nu poate decât să îi supere sau surprindă pe bărbaţi. Pe noi, celelalte femei, nu ne surprinde rezultatul acestui studiu, pentru că şi noi credem de multe ori la fel!

Mai bine de 50% dintre femeile care au răspuns în cadrul unui studiu realizat în Marea Britanie de postul tv TLC au declarat că preferă o partidă serioasă de shopping uneia de sex. Cele 2000 de femei care au participat la studiu erau toate într-o relaţie, aşadar au parteneri stabili. Cu toate astea 55% dintre ele sunt nemulţumite de performanţele iubiţilor, altfel nu ne-am explica răspunsul lor.

Un alt rezultat al studiului a relevat că şi gânduril femeilor se îndreaptă mai des către shopping -de 6 ori pe săptămână- mai degrabă decât către sex -de 4 ori pe săptămână-. În concluzie, putem spune oare că shopping-ul este un fel de adulter? Unul dintre principalele motive pentru care femeile pot gândi astfel este că nouă ne este mai greu să ajungem la orgasm, spre deosebire de bărbaţi.

Ca să facem o analogie, 10% dintre hainele pe care le cumpărăm nu ajungem să le purtăm niciodată. Tot aşa şi în privinţa sexului. Un anumit procent dintre partidele de sex, în funcţie de compatibilitatea dintre parteneri, are finalizare doar pentru unul dintre cei doi!

Sperăm că rezultatul acestui studiu să îi pună pe gânduri pe iubiţii noştri şi să îşi regândească strategia între aşternuturi, să se concentreze mai mult la plăcerea noastră!

Tu ce spui? Este shopping-ul mai satisfăcător decât sexul?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.