Semnale de alarma de la partenera ta

Promovarea la job

Ea e in al noualea cer de fericire pentru sansa care i s-a oferit cu noul job propus de sefi! Dar, in acelasi timp, fii sigur ca, desi poate nu iti impartaseste temerile ei, isi face griji despre cum va decurge relatia voastra din acest punct. Functie noua, responsabilitati in plus – vor clatina acestea legatura dintre voi?

Cu toate ca va fi greu sa exceleze pe ambele planuri, nu e imposibil. |nsa tu poti sa o sustii in acest sens. Surprinde-o cu o cina romantica, felicit-o si incurajeaz-o in reusita la serviciu si asigur-o ca relatia voastra nu va avea de suferit.

Cearta cu o amica

E foarte simplu sa te faci ca nu observi si foarte comod, stiu, dar forteaza-te sa-i oferi un umar pe care sa planga. Si cu toate ca tie „gilceava” ti se pare penibila sau tipica femeilor, prefa-te interesat si fii de partea ei. Asta nu presupune insa o atitudine in care tu sa-i faci „rivala” albie de porci si s-o ridici pe ea in slavi.

Pentru ca atunci cind se vor impaca, in sfirsit, ii va fi greu sa treaca peste vorbele dure cu care ai caracterizat-o pe buna ei prietena! Se recomanda diplomatie!

Intilnirea cu prietenii tai

Momentul cind o prezinti pe ea gastii tale e un pas important pentru tine si unul cu… emotii pentru ea. Pune-o la curent pe scurt cu micile intrigi din grup, cine e cuplat cu cine, ce porecle au, ce subiecte sint considerate tabu etc. Evita sa raspunzi tu in locul ei si nici n-o pune in situatii jenante, laudind-o exagerat sau facind glume pe seama ei.

Din contra, da tonul unor conversatii, apoi las-o subtil sa preia firul dialogului si ciupeste-o de talie sau umeri. Acest discret gest fizic o va lamuri ca nu o lasi la „greu”!

Logodna prietenei ei

Cind o prietena apropiata se indreapta catre altar cu alesul ei, iubita ta isi evalueaza subconstient propria viata si, normal, i se pare ca nu a realizat nimic comparativ cu prietena „ajunsa departe”. Stai linistit, asta nu inseamna ca isi doreste si pentru ea acelasi lucru, cit mai repede!

De fapt, ei ii este teama ca va pierde contactul cu prietena sa, odata ce acesteia i se schimba statutul. Pune-o sa-ti (re)povesteasca cele mai amuzante momente petrecute alaturi de respectiva prietena. Puncteaza-i faptul ca exact acele momente le leaga pentru totdeauna si punerea pirostriilor celeilalte nu e nici sfirsitul lumii si nici al prieteniei lor.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.