Sedimenteaza relatia de cuplu

Fetele au propriile lor trucuri prin care sa-si imbunatateasca traiul cu partenerul, insa nici „regnul” masculin nu se lasa mai prejos cand vine vorba de imaginatie. Ma rog, ideea e ca nu trebuie neaparat sa te schimbi, ci doar sa te „slefuiesti” un pic – in plus, astfel aduci o groaza de beneficii si relatiei, iar iubitica nu va ramane nici ea „gheata”. Vei vedea.

1. Acorda timp

Lucrurile nu se misca chiar cu viteza pe care ti-ai dori-o? Nu forta nota – cu nimic! Femeile se inchid in ele ca perla in cochilie atunci cand se simt constranse catusi de putin. Pune-te in locul ei – ti-ar placea ca ea sa insiste obsesiv sa faci un lucru pentru care nu esti pregatit? In plus, desi rabdarea femeilor e legendara, in cazuri intime, care tin de legaturile sentimentale, acestea se simt stanjenite cu usurinta si nu apreciaza insistenta. Fie ca vrei sa ii propui o partida de, hm, sex mai indraznet sau poate ai ganduri de insuratoare, desi formati un cuplu doar de cateva luni, nu-i „tranti” intentiile tale din senin.

2. Las-o asa cum e

O relatie poate schimba in timp partenerii si probabil ca e firesc. In plus, cei doi chiar „imprumuta” obiceiuri sau modul de a gandi unul de la celalalt. Totusi, daca e ceva care nu-ti convine la partenera ta, n-o tachina incontinuu pentru respectivul lucru.

3. A gresi e omeneste

Micile gafe sau procesele de constiinta pe care ti le-ai facut ulterior – toate acestea ti se intampla fara doar si poate. Important este sa inveti din „pacatele” pe care le comiti. Retine ce-o deranjeaza la tine, fii atent la motivele pentru care te apreciaza, si nu fi indiferent la reprosuri – pe undeva trebuie sa fie si-un sambure de adevar.

4. Fii barbat… si pe interior

Pentru o femeie este important ca iubitul sa o sprijine la greu si sa-si asume responsabilitatea pentru faptele sale. Daca observa ca se poate baza pe tine indiferent de situatiile ivite, vei creste in ochii ei mai mult decit daca ai avea… doar un abdomen pentru care te-ai „spetit” la sala ani de zile.

5. Tinteste sus

Acorda fiecarei relatii pe care o ai importanta maxima. Priveste-o pe iubita ta ca pe omul de la care ai cu certitudine ce invata, gandeste-te la ea ca la persoana care te ajuta sa devii mai bun si nu te plafona. Stabileste-ti obiective sociale si sentimentale. Mai mult, daca luptati „cot la cot” pentru a le cuceri, relatia voastra va deveni mai solida. Vorba aceea: ce nu va omoara, va face mai puternici!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.