Secrete bine pazite de barbati

Probleme la job

Cei mai multi tipi nu-ti vor spune ca nu se simt 100% multumiti sau siguri pe ei cind vine vorba de ceva atit de important pentru orgoliul lor. Ei vor pretinde ca totul merge perfect chiar daca se gindesc sa-si schimbe job-ul sau, mai rau, se asteapta sa fie concediati dintr-o clipa in alta.

Habar nu are

Nu incearca sa faca pe grozavul daca sustine ca a vazut filmul despre care povestesti sau alege o sticla de vin fara sa stie daca este alb sau rosu. Barbatii obisnuiesc sa pretinda ca le stiu pe toate ca sa lase impresia ca au intotdeauna situatia sub control.

CV medical

Poate crezi ca unele probleme medicale din trecut, ca o rana mai adinca la genunchi sau o apendicita, nu sint afectiuni care sa prezinte importanta, insa multi barbati considera ca orice „disfunctie fizica” este un semn de slabiciune.

Momentul ultimei despartiri

S-ar putea sa evite sa-ti spuna cind s-a despartit de ultima iubita, de teama sa nu consideri ca este un fustangiu daca tocmai s-a despartit de ea si umbla cu tine, sau demn de mila daca evenimentul s-a petrecut acum ceva ani si nu a mai avut pe nimeni de atunci.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.