Pozitii de sex in functie de marimea penisului

Industria pornografică ne-a învăţat că toţi bărbaţii au un penis lung şi gros, însă realitatea ne arată că nu este cazul. De fapt, mărimea medie a organului genital masculin este de 13 cm în stare erectilă, lucru constatat în urma diferitelor cercetări efectuate de-a lungul timpului.

Mulţi bărbaţi se simt complexaţi din cauza mărimii, însă un studiu publicat în British Journal of Urology International ne arată că nu mai puţin de 85% dintre femei sunt satisfăcute pe plan sexual. Este important de ştiut că, deşi mărimea contează, nu doar acest lucru trebuie luat în vedere pentru a ajunge la orgasm.Este posibil, totuşi, să nu fii total mulţumită de partidele de sex din cauza faptului că partenerul tău nu se poate lăuda cu un număr mare de centimentri sau, dimpotrivă, din cauza faptului că este prea dotat. Noi te vom ajuta în acest sens, prezentându-ţi câteva poziţii sexuale potrivite pentru fiecare mărime.

Poziţii sexuale ideale pentru un penis mic

Pentru ca şansele să ajungi la orgasm să fie cât mai mari, este important să vă concentraţi şi pe preludiu. Multe cupluri nu au răbdare şi se grăbesc să treacă la fapte, însă preludiul este foarte recomandat, în special dacă penisul partenerului nu este prea mare.

Printre poziţiile sexuale cele mai potrivite în acest caz se numără doggy style, ”urechi de iepure” (tu stai întinsă pe spate, iar el îţi ridică picioarele astfel încât genunchii să ţi se apropie de urechi; o pernă sub fund poate fi de asemenea de ajutor) sau tu deasupra lui. Toate aceste poziţii permit o penetrare mai profundă, iar la ultima dintre ele tu deţii controlul, astfel încât îţi va fi mai uşor să atingi orgasmul.

Poziţii sexuale ideale pentru un penis mare

Deşi mulţi bărbaţi au impresia că dacă sunt foarte bine dotaţi plăcerea femeii va fi mai mare, lucrurile pot sta tocmai invers. Mărimea medie a unui vagin este de 15 centimetri, astfel încât un penis prea mare poate provoca durere în loc de plăcere.

Cele mai potrivite poziţii în această situaţie sunt clasica poziţie a misionarului, ”linguriţă” (amandoi staţi pe o parte, tu cu spatele la el) sau din picioare (de preferat faţă în faţă). Aceste poziţii nu permit o penetrare foarte profundă, iar atingerea corpurilor este mare, astfel încât sunt perfecte în cazul în care partenerul tău are un penis mare ce poate crea dificultăţi.

Este important de ţinut minte că, deşi societatea tinte să pună mare preţ pe mărime, adevărul este că orice penis poate aduce o femeie la orgasm, în special dacă partenerul are experienţă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.