Perfectly imperfect – noul val de barbati hot

Frumușeii cu trăsături dumnezeiești au pierdut teren în fața bărbaților cu atuuri fizice mai puțin impresionante, dar care ne stârnesc imaginația punându-și la bătaie atitudinea irezistibilă! Află mai multe despre noul val de barbati hot.

Nu putem nega că bărbații cu adevărat frumoși, precum Brad Pitt, Chris Hemsworth sau Josh Duhamel, încă au un loc special în inima noastră, dar se pare că în ultima vreme exigențele publicului feminin s-au schimbat drastic. Marile producții americane s-au reorientat în privința protagoniștilor – tipii cu trăsături imperfecte, dar ale căror cuvinte sunt însoțite de un anume șarm personal și o atitudine chill&sexy, au ajuns rapid la inima publicului feminin. Exemple avem cu duiumul: Eddie Redmayne, Tom Hiddleston și Dylan O’Brian sunt preferații noștri.Blugii care îi fac pe bărbați să arate incredibil de sexy

Un suflu nou

Femeile s-au cam plictisit de imaginea aceea a bărbatului ideal, spun specialiștii. Varietatea de informații la care au acces le-a deschis noi orizonturi, astfel că nu se mai lasă seduse la fel de ușor de imaginea prințului pe cal alb care aleargă să le salveze. Experiența le-a învățat că, uneori, așteptarea e zadarnică și că trebuie să se descurce singure sau să dea o șansă unui bărbat care nu arată ca un star de cinema, dar care are calități mai importante. Cu alte cuvinte, femeia modernă a dezvoltat noi capacități de adaptare și a învățat să privească dincolo de aparențe. Eroul nostru preferat nu are neapărat buze volptoase, constituție de Hercule sau freză à la Colin Farrell, dar personalitatea lui irezistibilă, armonios împletită cu gesturi specifice și tonuri ale vocii, îl fac cu adevărat memorabil.

Factorul „accesibilitate”

Mai este un motiv extrem de subtil, dar real, pentru care preferăm noul val de bărbați sexy: faptul că acest tip de bărbat nu întruchipează perfecțiunea din punct de vedere fizic e mai puțin intimidant pentru o femeie. Privindu-l, nu-l mai vede ca pe ceva ce face parte dintr-o lume inaccesibilă, e mai uman, îi inspiră mai multă încredere. În plus, această descoperire o face să-și spună: <<Aș putea cuceri și eu un bărbat ca el>>, iar mecanismele noastre de apărare ne determină, adesea, să ne dorim ceea ce putem avea.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise