Pentru iubitul tau: Momente delicate in dormitor

Cum iesi cu… capul sus si cum sa manageriezi intr-o abordare macar amuzanta momentul dramatic.

Sex pasager – clacare intempestiva

Ti-ai exersat din adolescenta farmecul de cuceritor si chiar l-ai cultivat – prin experienta se dezvolta arta seductiei si tehnicile sexuale.

Dar ce faci cind „voinicul” tau refuza sa coopereze, iar tu, intrigat si infuriat, ai vrea sa dai „erase all” momentului? Nenorocirea este reala si trebuie remediata inainte de-a ti se ciobi renumele de Don Juan.

Scuze de tipul: „Ihm, cred ca sint cam obosit” sint depasite! Eventual lanseaza o discutie” intre tine si „junior”: „Ai intrat in panica? Pai ce esti tu, zimbru sau timbru?” Poate o vei face sa rida si veti trece mai usor peste momentul inoportun.

Nu o forta sa te ajute sa-ti recapeti cheful, facindu-i aluzie la sex oral. Se va simti constrinsa si ii vei transmite o stare neplacuta.

Reinvie atmosfera concentrindu-te pe saruturi tandre pe trupul partenerei tale – asa o sa-ti intri si tu in forma.

Reinventeaza atmosfera cu rabdare si nu pierdeti timpul dezbatind motivul pentru care penisul tau si-a pierdut suflul cu nerusinare – in fond, nu functioneaza pe baterii alcaline, ca sa-l reincarci la comanda.

Relatie trainica – erectie subreda

Cit iti mai placeau partidele de sex incendiare, zilnice si… repetitive, din primele luni ale relatiei! Cu timpul insa, v-ati mai potolit hormonii si v-ati readministrat timpul alocat pentru iubire.

Ce faci daca brusc, organul tau, cu care tare te mindresti, nu face fata momentului, ci, din contra, cade ca secerat? In primul rind, nu dramatiza insuccesul!

Vorbeste cu partenera ta si decideti daca aveti chef sa o luati de la capat. Dar daca nu sinteti in dispozitia necesara unei noi reprize de amor, nu e nicio tragedie! Miine dimineata tot impreuna va veti trezi si puteti reorganiza totul.

Oboseala, rutina, detasarea psihica de fazele desfasurarii actiunii – oricare dintre acestea poate constitui foarte simplu un motiv pentru ca erectia ta sa se inversuneze sa cedeze „presiunii” momentului.

Doar tu stii cel mai precis de ce penisul tau a refuzat „colaborarea” de aceasta data. Luati-o incetisor, dar sigur, de la inceput – vorba aia, doar va stiti unul altuia „chichitele” si zonele care va pun singele „la fiert”! Pe ele!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.