Pentru el: Vrei s-o dai gata? Asta trebuie sa spui!

„Cum te pot ajuta?”

Cand prietena ta iti povesteste despre o problema pe care trebuie s-o rezolve, rezista tentatiei de a da solutia salvatoare. „Din instinct, barbatii incearca sa rezolve problemele, dar femeile ar putea sa interpreteze asta ca o manifestare a superioritatii”, te „lumineaza” Susan Campbell, doctor in psihologie.

Mai bine intreab-o cu ce ai putea s-o ajuti. Asa se va calma si va aprecia foarte mult faptul ca o asculti si-ti pasa. Plus ca nu vei mai fi nevoit sa tragi de ea pentru a afla toate detaliile. O sa considere ca are „unda” verde si-ti va „turna” tot.

„Te iubesc pentru ca…”

Chiar daca tu consideri ca a rosti cele doua cuvinte magice este un gest romantic care nu mai are nevoie de alte „adaugari”, ea se intreaba de multe ori: „Care o fi motivul?”. Nu te gandi ca nu poate gasi nici un temei pentru care ar merita s-o iubesti, ea doar ar vrea sa te auda enumerand macar cateva calitati pe care le adori la ea.

„Cu cat esti mai clar cand ii expui «argumentele», cu atat mai bine. Barbatii nu fac asta destul de des si de aceea femeile ajung sa «pescuiasca» complimente”, te sfatuieste Glodsmith.

„Esti atat de sexy cand faci asta.”

Data viitoare cand iti vei surprinde iubita in mijlocul unei activitati foarte sexy (atunci cand se da cu crema pe tot corpul de exemplu), spune-i cat de mult adori ceea ce vezi. „O sa-i placa foarte mult faptul ca o flatezi, mai ales ca nici nu a facut eforturi sa te puna pe jar”, iti dezvaluie Barton Goldsmith, doctor in psihologie.

Bonus pentru tine: Daca stie ca te excita ceva din ceea ce face, data viitoare o sa repete „experienta”, dar cu premeditare. Suna bine, nu?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.