Pentru el: Pozitii sexuale pe care le adoram

Este posibil ca, in cele mai multe aspecte ale vietii voastre de cuplu, iubita ta sa fie foarte deschisa cind vine vorba sa-ti spuna ce-si doreste („Te rog, da-mi telecomanda!” sau „Nu te mai holba la sora mea!”). Dar, in ceea ce priveste activitatea sexuala, s-ar putea sa nu mai fie atat de comunicativa.

Mai multe sarutari

In momentul in care spiritele se incing, poti fi sigur ca si prietena ta abia asteapta sa elimine „barierele textile” dintre voi. Dar un preludiu putin mai prelungit poate sa o starneasca si mai mult, partida fiind, astfel, cu mult mai pasionala. Va fi, cu siguranta, si mai excitata daca vede ca preferi si giugiulelile romantice, nu doar jocurile erotice.

Mangaieri molatice

Barbatii uita ca pielea femeii este mult mai subtire si, astfel, mult mai sensibila decat a lor. O abordare sexuala mai dura poate fi perfecta pentru ei, dar fetele prefera cateodata ceva mai multa delicatete. Nu uita asta data viitoare cand se mai incinge o partida salbatica. Mangaie-i spatele incepand de la umeri si coborand in jos, usor, pana la baza coloanei vertebrale. Partea cea mai buna? Un inceput mai lent iti asigura ceva mai multa agresivitate mai incolo.

Complimente trupesti

Daca nu stiai, are nevoie de aprecierea ta pentru tot efortul pe care-l depune ingrijindu-si fiecare parte a corpului. Si nu exista moment mai bun s-o complimentezi decat acela in care este goala langa tine in pat. Spune-i ceva de genul: „Fundul tau este superb. Se vede ca toate acele exercitii de gimnastica au dat rezultate!”. Adevarul este ca femeile chiar sunt stresate de felul in care arata fundul lor, asa ca pentru iubita ta va fi extrem de placut sa te auda complimentand-o pentru o asemenea podoaba. Daca nu are fesele tari, atunci spune-i ce solduri frumoase sau ce piele fina are.

Placere orala prelungita

Chiar daca iti place sa o satisfaci oral, abandonezi „activitatea” imediat ce observi ca „s-a aprins”. Dar, sa stii ca ar fi cu adevarat fantastic daca ai face-o sa aiba un orgasm de proportii doar cu un sex oral prelungit. Acestea sunt semnele care-ti indica faptul ca e fierbinte: isi balanseaza pelvisul in jos si-n sus, muschii se incordeaza si se relaxeaza in continuu si respira adanc. In cazul in care obosesti, ia o pauza si saruta-i soldurile. Nu uita sa te intorci pentru a termina ce ai inceput…

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.