Pentru el: Cucereste-o in asternuturi!

Tipa care ti-a sucit mintile e o adevarata comoara, nu-i asa? Pai e normal ca gandul primei nopti petrecute impreuna sa-ti dea emotii!

Chiar daca ati facut deja acest pas, nu trebuie sa te culci pe-o ureche. Nu inceta sa incerci s-o impresionezi si gaseste metode de a-i face pe plac si in momentele intime dintre voi.

Ideea e nu sa-ti pierzi din personalitate si sa te transformi intr-un pudel obedient, gata sa-i indeplineasca orice moft, ci s-o dai pe spate cu mici detalii care fii sigur ca nu vor tre ce neobservate.

Si mai ales cand vine vorba de sex, lucrurile pot deveni cu atat mai sensibile.

Da-i un feedback

Ati devenit intimi de curand? Perfect, dar nu tine parerile post-sex doar pentru tine.

Impartaseste-i cele mai frumoase momente care ti-au ramas in gand si spune-i ce ti-ar mai placea sa repete, pentru ca o facea… de nota zece.

S-o asiguri ca ai savurat actul sexual vine nu numai ca o usurare pentru ea, ci si ca un factor stimulativ: data urmatoare va fi dornica sa-si reia miscarile care te-au adus pe culmile placerii.

Ladies first

In orice circumstante! Pe scurt, pune placerea ei pe primul plan. Adica asigura-te ca mereu ii acorzi suficient timp pentru a ajunge la orgasm si intreab-o constant daca ii produce placere… maxima ceea ce faceti in acel moment.

Nu te multumi cu un raspuns neconvingator. Initiaza o sesiune de cunnilingus si fii sigur ca vei fi apreciat. Nu-ti intoarce „favorul” chiar imediat? Relaxeaza-te. Cand o va face, o va face cu toata convingerea si tot tie iti va fi mai bine.

Arata-i afectiune

E cam greu sa reproduci sincer scenele romantioase din filme, cand protagonistii raman imbratisati si fericiti dupa sex, nu?

Totusi, pentru femei este foarte important sa nu se simta marginalizate in momentele ce urmeaza punctului culminat. Gandeste-te: tie ti-ar placea ca ea sa se ridice nonsalanta si sa-si reia lucrul pe calculator fara sa scoata o vorba?

Ramai in pat si giugiuliti-va, odata ce experienta a ajuns la final – cine stie, poate mai urmeaza cateva pana dimineata, de ce nu?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.