Pentru el: Ce faci cand iubita e prietena fostei

Serialele de televiziune tip „Melrose Place” m-au facut intotdeauna sa ma intreb, mai ales atunci, in adolescenta, daca si in viata de zi cu zi se pot isca astfel de intrigi sentimentale. Oare partenerii chiar fac slalom sexual in grupul de prieteni?

Pff, ce depravati! Cand Dylan si Brandon din „Beverly Hills 90210” si-o disputau pe Kelly, nu numai ca nu li se parea nimic rusinos, dar singura lor reala grija era la ce aroma preferata de prezervative viseaza alintata blonda! Scandalos!

In cativa ani insa, m-am lamurit pe pielea mea ca in realitate lucrurile stau cam la fel! Cu toate acestea, unele situatii sunt chiar delicate si trebuie manageriate cu atentie, mai ales cand ti-a picat cu tronc cea mai buna prietena a fostei tale iubite…

Fii un gentleman

Discretia este o calitate must-have a unui tip adevarat, e ca o marca ce „recunoaste” de la o posta barbatul de calitate. Asa ca nu te descotorosi de ea, mai ales atunci cand te-ai pozitionat intre doua prietene.

Pastreaza detaliile despre fosta ca pe cel mai pretios secret si, de fapt, nici nu mai aduce vorba cu actuala despre relatia anterioara.

In plus, daca ii vei vorbi actualei de ex-iubita ta (care e in acelasi timp si fosta ei prietena) in termeni nu tocmai eleganti, vei face o impresie proasta. Pai, ce fel de om esti daca ai putut sa umbli, sa zicem, cu o „disperata”?

Deci, indiferent de relatiile in care v-ati despartit, rezuma-te la a pastra un aer neutru in ceea ce o priveste.

Ia-le asa cum sunt

Daca, de obicei, alaturi de baietii din gasca ta nu te poti abtine sa nu faci comparatii intre tipele cu care ai iesit, amuzandu-va copios pe chestia asta, atunci cand ii „furi” inima unei apropiate a (ex) iubitei tale, trebuie sa renunti la acest obicei!

Si oricum, cand ai tendinta de a le „radiografia” pe bietele nevinovate, concluziile nu te vor face mai fericit – intotdeauna ti se va parea ca fosta era mai buna la sex oral, desi actuala exceleaza la rotit bazinul, totusi cea dinainte era mai descurcareata si tot asa.

Ramai sincer si direct

Fata de ambele domnisoare! Nu o imbrobodi pe actuala ca te-a ajutat sa descoperi iubirea adevarata, si nici pe fosta cu replici: „N-am sa te uit niciodata”.

Fetele au prostul obicei de a se agata de orice vorba pe care le-o soptesc iubitii si isi fac sperante din nimic. Mai mult, desi putin probabil ca cele doua sa fi ramas amice, daca isi vorbesc totusi, e de prost gust sa afle ca le „vinzi” aceleasi replici amandurora.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.