Pentru el – 5 aplicatii gratuite de grooming

Ȋn lipsă de inspiraţie pentru un look office

Suit Yourself ȋţi oferă sute de combinaţii office şi smart-casual pentru a arăta de fiecare dată ca un veritabil metrosexual la costum. 

Tips-uri de stil de la D&G

Dolce&Gabbana: Rules for the Modern Gentleman este un app gratuit cu content creat de celebrul stilist Dylan Jones, care-ţi dă o grămadă de tips-uri despre cum ai putea să-ţi ȋmbunătăţeşti look-ul, de la ce accesorii să cumperi la cum să faci un nod de cravată, dar şi cum să aranjezi masa pentru o cină romantică.  Vrei să-ţi schimbi freza?

Ȋncarci fotografia cu tine, iar app-ul gratuit Hairstyle Salon ȋţi propune mai multe stiluri de tunsori care te-ar prinde. Astfel că te poţi duce la stilist “ȋn cunoştinţă de cauză”. 

O barbă stylish 

Se poartă retrosexualii, iar barba este “detaliul” care te face şi mai sexy ȋn ochii unei femei. Totuşi, fă un test drive virtual bărbii care-ţi place pe interfaţa app-ului Beard Styles for Men pentru a nu-ţi pune pe fugă iubita.

Stiluri de a purta o eşarfă hipsterească 

Ce ar fi un hipster fără o eşarfă legată creativ la gât?! Ca să impresionezi la următorul concert indie, ȋnvaţă de la app-ul Tie a Scarf and Shawl mai multe stiluri. Pont: ȋncearcă Sherlock style, este atât de brit! 

Tu ce alte aplicaţii cool de grooming mai ştii?

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.