„Nu ar fi trebuit să îi spun că o iubesc!” – povești adevărate de la bărbați

Să spui „te iubesc” pentru prima dată poate fi foarte dificil. Chiar dacă ești destul de sigur că și cealaltă persoană îți va răspunde același lucru, tot ești anxios și te temi că ceva nu va ieși bine. Iar uneori asta chiar se întâmplă.

Câțiva bărbați ne-au împărtășit experiențele lor, povestind ce nu a mers bine când au spus „te iubesc” primii.„Mă întâlneam cu o tipă și totul părea că merge bine. Într-o seară, a venit la mine pentru a lua cina împreună. Era distantă, dar în acel moment credeam că e doar obosită de la birou. Am început să îi spun cât de grozavă este și că sunt atât de îndrăgostit de ea… însă m-a întrerupt și mi-a spus că se vede cu altcineva. Cel puțin discuția a avut loc înainte să ne punem la masă, așa că am luat cina cu colegul de apartament, când s-a întors de la birou.”

„De două ori mi-am luat țeapă când am spus fostelor că le iubesc la câteva luni de relația. Mi s-a răspuns <<mișto, mulțumesc>>, respectiv <<cred că ești grozav>>. Evident, relațiile acelea nu au funcționat, iar eu am învățat să nu mă mai grăbesc.”

„Stăteam pe canapea și ne uitam la un film, mă simțeam bine și confortabil, așa că i-am șoptit că o iubesc. Mi s-a părut drăguț. Ea pur și simplu m-a ignorat. Peste o lună, ea mi-a spus că mă iubește și mi-a mărturisit că s-a blocat atunci când i-am spus eu, deși s-a bucurat că i-am spus-o. Deci până la urmă a fost un happy ending.”

„Nu am avut o iubită serioasă până la facultate. Ea era cu un an mai mare decât bine și nu prea făceam nimic decât sex sau să mergem la petreceri. Când i-am spus că o iubesc, mi-a răspuns <<ba nu mă iubești>>, iar eu am început să plâng.”

„Eram la un concert cu o tipă cu care mă întâlneam de ceva timp. Am țipat spre ea că o iubesc, iar ea… a plecat. M-a lăsat acolo, iar ea era cea care avea mașină, ar fi trebuit să mă ducă acasă după concert…”

„Eram într-o relație de un an când i-am spus că o iubesc. S-a purtat foarte ciudat și mi-a spus că trebuie să plece să se gândească la asta. După câteva ore mi-a trimis un sms să mă întrebe dacă se poate întoarce să discutăm. Mi-a ținut un discurs despre cum a realizat că ea nu mă iubește și nu o să mă iubească niciodată, că lucrurile nu o să meargă între noi, că nu avem niciun viitor împreună.”

 

Citește și: De ce să spui „Te iubesc” prima 

Citește și: Cum reacționezi la un „Te iubesc” neașteptat 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.