Lucruri pe care un barbat nu ar trebui sa i le spuna unei femei

 ”Chiar o să mănânci toată porţia?” 

Când vine vorba de mâncare, lasă curiozităţile la o parte. În traducere liberă pentru o doamnă, asta înseamnă că o faci grasă şi îi vei transforma ziua într-un coşmar. Şi pe a ta la fel.

”Cine e prietena ta?”

Deşi eşti doar politicos, ea o să creadă că prietena ei ţi se pare mai atrăgătoare. Nu trebuie să fie neapărat o tipă trăznet, pentru că femeile văd în orice altă reprezentantă a sexului frumos o posibilă adversară, din cauza nesiguranţei proprii. 

 

 

”Eşti nebună!”

Femeile nu sunt neapărat şi foarte raţionale, mai ales atunci când vine vorba de shopping, însă nu trebuie să îi spui cuvântul cu ”n”, nici măcar în glumă. Se va simţi foarte ofensată iar sentimentul de vinovăţie o va face să se simtă deprimată.

”Dar e meci la televizor…”

Să refuzi o sesiune de shopping în mall este o adevărată crimă, mai ales dacă e vorba de sport. Femeile nu înţeleg sportul aşa cum nici tu nu înţelegi de ce şi-a cumpărat aceeaşi pereche de pantofi în trei culori diferite. Fiecare aveţi pasiunile voastre dar fotbalul nu intră în discuţie, mai ales dacă trebuie să îţi vizitezi socrii.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.