James Franco, barbatul


James
nu doar arată bine, ci este interesat să dobândească cât mai multe cunoştinţe. Dovadă sunt diploma de licenţă în Arte Frumoase obţinută la UCLA la vârsta de 30 de ani, două masterate în Arte Frumoase pentru scriitură şi încă o diplomă pentru film.

 

 

Pentru că îţi doreşte să îi inspire pe tineri, acesta a mers să le vorbească studenţilor şi chiar a ţinut un curs despre cum să transformi poezia în film la University of Southern California.

Şi-a abandonat studiile când a intat prima dată la facultate pentru a-şi urma cariera de actor şi a fost nevoit să lucreze la McDonald’s pentru a-ţi plăti lecţiile de actorie. Cu toate acestea, s-a întors la studii când s-a ivit ocazia.

 

 

Are licenţă de pilot din 2006 când a urmat cursuri pentru rolul său din din filmul ”Flyboys”. Oare pe câte dintre iubitele lui le-a plimbat mai apoi cu avionul pentru a le impresiona? Nu afla niciodată, dar cu siguranţă că tocmai a devenim mai interesant.

James face muncă de caritate la o organizaţie din Los Angeles, dedicată ajutării copiilor grav bolnavi. În ianuarie 2011 a fost premiat chiar pentru munca sa în cadrul spitalului.

 

 

Latura sa de bad boy se rezumă doar la o întâmplare din copilărie când a fost arestat împreună cu alţi colegi de la şcoală pentru furt din magazine. Băieţii furau parfumuri pe care apoi le vindeau la şcoală. 

Ca o recunoaştere a meritelor sale în industria cinematografică, James Franco a primit pe 7 martie o stea pe celebrul Walk of Fame, alături de cei mai mari actori din toate timpurile.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.