Iti pasa de relatia cu ea?

By  | 

Bata-le vina de discutii…

Comunicarea. Arma secreta pentru o relatie aerisita si curata, placerea ei cea mai placuta, dar spaima ta cea mai ascunsa.

Cind e sa auzi “Iubitule, trebuie sa discutam” sau “Noi cind mai stam de vorba despre noi?”, iti vine s-o iei la fuga si te gindesti ca pina la urma ai fi fost inspirat sa mai ramii “peste program”, la bere cu baietii. Insa stii vorba aia – de ce ti-e frica nu scapi, asa ca, odata si odata, tot va trebui sa purtati un… dialog matur.

Cheia nu este sa astepti cu frica in sin asemenea momente, ci sa faci in asa fel incit sa devina chiar placute si fructuoase. Ridici din sprinceana circumspect? Pai, judeca situatia la rece: nu e vorba ca ti-e teama sa te confrunti cu iubita ta, ca doar nu ai nimic de ascuns (daca te numeri printre cei care au ceva de ascuns, nu citi mai departe).

Mai mult, chiar iti place sa vorbiti “mai serios” – nu te plictiseste, nu te scoate din sarite, e doar asa, parca prea femeie. Sa fim seriosi: ti-ai dori ca iubita sa bata din pinteni si sa fie poreclita Mao de tovarasii tai?

  • Iti propune conversatii mai… pe indelete, tocmai pentru ca are ceva important de discutat cu tine. Fii convins ca niciodata nu va isca vreo cearta doar asa, ca sa-si testeze rezistenta corzilor vocale.
  • Are ea ceva pe suflet si de ce sa nu auzi ce, exact? Nici unul dintre voi nu detine calitatile supranaturale ale Mafaldei, deci o eventuala problema de cuplu isi gaseste pe jumatate rezolvarea, daca partenerii isi vorbesc deschis si fara ocolisuri.
  • O discutie intre iubiti nu poate diferi chiar atit de mult de la o pereche la alta. Asa ca acorda-i timp iubitei pentru a o asculta. Rau n-are cum sa-ti fie!

Ea zice somn, nu sex…

Iubita te anunta plingacioasa ca in ultima vreme nu o prea mai astepti sa obtineti orgasmul in acelasi timp? Ciudat, doar tii minte ca pe vremuri tu ai fost cel care a “muncit” sa ajungeti la aceasta performanta! Bine, nu insinuez ca o neglijezi complet, dar poate pentru tine a devenit o obisnuinta sa dati startul intr-o anume pozitie, sa schimbati o alta pe parcursul desfas urarii actiunii si sa incheiati in clasica x pozitie. Dar daca iubita ta vrea… altceva (nu te speria de acest cuvint!)?

Nu fi egoist si adu-ti aminte cum, la inceputuri, erai canalizat aproape numai pe placerea si satisfacerea ei si faceai tot posibilul sa nu o dezamagesti… nici in pat. De ce lucrurile ar sta diferit acum? Fii tu cel cu initiativa, surprinzind-o cu “scheme” noi si arata-te la fel de incintat ca si cind ati face sex pentru prima oara. E vorba doar despre a insufleti atmosfera in dormitor, cu tine la cirma!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *