Indicii bizare ca vrea sa te dea gata

By  | 

Se lauda intruna

Tipii care se bucura de succes (si de admiratia anturajului) pot sa cada in pacatul de a-ti flutura pe sub nas CV-ul lui. Contracareaza aceasta fudulie cu intrebari emotionale, de genul: “Spune-mi de ce te bucuri de atita banet!” sau dupa caz, de masina aia bengoasa sau viloiul cu 7 camere. Daca e un barbat de nadejde, va considera ca e inceputul unui dialog sincer despre pasiuni, si te va intreba la rindul lui.

Se precipita

Romanticii pot arunca prematur cu complimente sau cu declaratii, daca asta cred ei ca vrei sa auzi. Raspunde acestor timpurii “uverturi” (“Cred ca sintem suflete-pereche!”) spunindu-i ca prea le zice ca-n filme. Va intelege ca e cazul s-o lase un pic mai moale – toate la timpul lor, nu?

  • 73% dintre barbati nu suna de teama sa nu para nerabdatori.

Arunca cu banii

Ca sa-ti dovedeasca ca sta foarte bine cu finantele, un tip – de altfel bine intentionat – poate insista, spre exemplu, sa comanzi la restaurant cel mai scump aperitiv. Dovedeste-i ca te intereseaza mult mai mult decit portofelul lui, vorbindu-i despre pasiunile tale pentru lucruri simple si normale, cum ar fi masinuta economica pe care o conduci.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *