Imprimeul Argyle sau jocul formelor geometrice

By  | 

Chiar daca isi are originile de prin anii 1700 facand parte din cultura scotiana, acest model a fost preluat de mari case de moda, adaugand stil si eleganta femeilor si barbatilor din ziua de azi.

Acest model se caracterizeaza prin multitudinea de romburi unite. Aceste forme sunt de culori diferite si in contrast cu un fundal de o singura culoare care se integreaza foarte bine cu imprimeul.

Chiar daca modelul pare a fi banal, acesta este perceput ca fiind sofisticat prin tusele de stil si culoare pe care le ofera tinutei. In plus, modelul este si versatil, jocul formelor geometrice si coloristica acestora fiind concepute pentru a se putea asorta cu diferite tinute. Culoarea joaca un rol important in acest imprimeu deoarece doua sau trei culori complementare adauga expresivitate.

Articole printre care se regaseste acest imprimeu sunt sosetele, vestele de lana, puloverele, jachetele si accesoriile.

PULOVERELE cu modelul argyle arata bine indiferent de varsta si poate te gandesti la achizitionarea unui cardigan de casmir cu acest pattern clasic. De asemenea, fii atent la nasturii de la cardigan daca sunt in ton cu imprimeul.

Acest pulover poate fi purtat la o intalnire formala, la o iesire in oras cu prietenii sau la o intalnire romantica. Poti crea o tinuta conservatoare si stilata purtand camasa, cravata si pulover cu decolteul in V.

VESTELE din lana cu acest imprimeu merg bine atat la tinuta business, cat si la cea casual. O vesta argyle purtata sub un costum conservator va elimina orice urma de monotonie din tinuta, tocmai pentru ca modelul argyle are rolul de a da viata tinutei.

Iti recomanda sa porti vesta peste o camasa alba sau intr-o culoare care se regaseste si in imprimeu. Totusi, daca te simti aventuros in alegerea tinutelor, iti recomand sa asortezi vesta cu o camasa in dungi.

In ceea ce priveste JACHETELE, nu recomand purtarea lor cu acest model deoarece devin prea incarcate.

Din gama accesoriilor punctez doar PALARIA argyle pentru ca te scoate in evidenta si ofera un plus pe personalitate tinutei.

SOSETELE argyle vor fi tot timpul la moda. Tonurile inchise sunt potrivite tinutei business, iar cele deschise pentru casual.

Daca nu ai mai purtat haine cu model argyle, sosetele pot fi un punct de plecare. Observa reactia celorlati, vezi daca te reprezinta.

Acest imprimeu geometric reprezinta doar o mica parte din drumul spre dezvoltarea stilului personal, dar acest model clasic poate chiar el sa stea la baza unei tinute.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *