Henry Cavill, eroul nostru favorit!

Odată cu premiera filmului ”Man of Steel”, care se anunţă un succes răsunător, ne-am gândit să vă spunem câteva detalii în plus despre viitorul vostru supererou favorit!

1. Putem spune, cu mâna pe inimă, că zâmbetul lui Henry poate rivaliza în orice zi cu cel al lui Ryan Gosling. Atenţie, grad de drăgălăşenie extrem de ridicat! Să fie, oare, zâmbetul super-puterea sa?

2. Înainte să fie ”Man of Steel” şi înainte să aibă un cop de vis, actorul a avut ceva probleme cu greutatea. ”Eram grăsanul Cavill” a mărturisit acesta pentru revista ”Details”. Deşi ideea aceasta nu este neapărat atrăgătoare, măcar sinceritatea şi evoluţia lui uimitoare ne conving să îl păstrăm între actorii noştri favoriţi.

3. Când a fost distribuit în primul său rol important,în ”Contele de Monte Cristo”, Henry a slăbit aproximativ 10 kilograme. 

4. ”S”-ul de pe uniforma sa de supererou vine probabil de la sexy, nu? Nu doar ”exteriorul” este incredibil de sexy, ci şi accentul său britanic. Am sta să îl ascultăm ore în şir, mai ales dacă ne aruncă şi câte un zâmbet din când în când.

5. Născut şi crescut în Marea Britanie, a fost descoperit şi distribuit în filme de la vârsta de 17 ani. Cele mai importante roluri ale sale de până sunt: Charles Brandon în serialul ”The Tudors” şi Tezeu în ”Immortals”.

6. Pentru rolul din ”Man of Steel”, Henry a trebuit să acumuleze 7 kilogame de masă musculară. Dieta sa zilnică ajunsese la 5000 de calorii şi ore întregi de exerciţii fizice. 

7. Premiera filmului a adunat încasări de aproximativ 125 de milioane $, plasându-se pe locul 2 în 2013, după ”Iron Man 3”.

8. Iubita lui Henry, Gina Carano, este expert în arte marţiale, dar şi actriţă. Ea a apărut în ”Fast & Furious 6”, în echipa ”băieţilor buni”. Putem presupune pe bună dreptate că, în realitate, Henry ar putea lua bătaie de la Gina, nu?

9 Ce părere ai avea dacă l-ai vedea pe actor în rolul lui James Bond? Poate că momentan este prea tânăr, dar Henry şi-a exprimat entuziasmul cu privire la acest rol. Nouă ne-ar face mare plăcere!

În România, premiera filmului va fi pe 21 iunie. Deja nu mai avem răbdare!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.