Descifreaza-i cadoul de Craciun

… Exact ce-ti doreai

Stresul de a-i oferi iubitei cadoul potrivit poate fi traumatizant pentru un barbat. De aceea, daca sub pomul de Craciun gasesti obiectul care se afla in fruntea listei tale de dorinte, trebuie luate in calcul doua posibilitati: 1. Romeo iti citeste gandurile (nu prea credem); 2. zecile de aluzii pe care i le-ai facut in ultima vreme au dat roade. Cand partenerul iti ofera darul pe care l-ai cerut – chiar si indirect – demonstreaza ca e un tip atent care, mai mult decat orice, doreste sa-ti faca pe plac.

… Un dar "de corazon"

Un ursulet de plus, o cutie muzicala care canta "piesa voastra", biletul inramat de la primul film pe care l-ati vizionat impreuna… Din nefericire, atunci cand se confrunta cu sarcina grea de a cumpara un cadou perfect pentru aleasa inimii, barbatii cad prada unui vechi stereotip: acela ca femeile isi doresc lucruri peste masura de romantice si de sentimentale. In concluzie, pe o scara de la 0 la 10, da-i 0 pentru creativitate, dar 10 pentru stradanie. Si la anul, indruma-l putin.

Un lucru practic

Daca iubitul tau iti face numai "surprize" utile (o trusa de prim ajutor, o umbrela, o lanterna), nu te grabi sa-i dai papucii, nu te descuraja si nici nu fi dezamagita. Aceste cadouri utilitare si total lipsite de romantism reprezinta un mod tandru si stangaci de a-ti aduce la cunostinta ca-i pasa, ca e sincer interesat de bunastarea ta. La care se adauga probabil si o crasa lipsa de imaginatie.

… O "piesa" de valoare

Iata regula de baza: un cadou costisitor – cum ar fi o pereche de cercei cu diamante sau un ceas de marca – semnifica faptul ca barbatul respectiv investeste mult in relatie. Mesajul lui… "Vreau sa te gandesti la mine de cate ori te intrebi ce ora e." Daca asta nu s-a intamplat la numai cateva zile dupa ce v-ati cunoscut (semn ca e disperat sa placa), gandeste-te la el…

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.