De vorba cu Dragos Bucur

Împărtăşeşte-mi un moment deosebit de la filmările pentru Ride Along!

Nu e un moment important, ci unul plin de adrenalină: filmam o secvenţă de acţiune şi centrul Los Angeles-ului a fost blocat, 20-30 de maşini cu cascadori la volan umpleau străzile în care urma acţiunea, aveam două camere montate pe maşină şi eu trebuia să întorc maşina la 180 de grade, să trag cu pistolul şi să explodeze nişte chestii pe lîngă mine! A fost intens!

Ai o experienţă profesională bogată – ce ai învăţat ca actor din proiectele pe care le-ai avut în afara ţării?

Am învăţat că poţi învăţa oriunde, în România sau în America, important este să ai ochii deschişi şi urechile ciulite!

Cum trebuie să fie un rol pentru a te simţi provocat?

E important ca filmul să aibă echipă bună, nu atît de mult rolul. Ce vreau să spun e că pentru mine contează regizorul şi actorii, pentru că de cele mai multe ori, dacă regizorul e bun, asta reprezintă o garanţie că şi scenariul este ok, altfel nu l-ar fi acceptat el!

Care sînt primele cele mai importante trei lucruri din viaţa ta?

Sofia, Dana şi restul familiei.

Ai avut cîteva roluri de bad ass – te regăseşti în imaginea asta în viaţa de zi cu zi?

Nu sînt un „bad-ass”, poate am momente de „rătăcire”, însă în majoritatea timpului sînt un om cu capul pe umeri, corect şi destul de temperat.

Ştii că există dezbaterea asta despre actorii români care se „compromit” acceptînd roluri în telenovele. Tu ai spus că îţi permiţi să refuzi oferte de acest gen.  Ce propunere de rol visezi să primeşti?

Eu nu am spus niciodată (sau dacă am spus, am greşit, a fost unul din acele momente „de rătăcire”) că actorii care joacă în telenovele se compromit, în schimb cred că am spus şi susţin că actoria în cadrul unei telenovele nu este actoria pe care o iubesc şi pe care am visat să o fac atunci cînd m-am apucat de meseria asta. A lucra într-o telenovelă seamănă puţin cu lucrul la uzină şi eu nu îmi doresc asta în viaţă.

Ce back up plan ai în caz că ai renunţa la actorie?

Cred că cel mai bun back-up pentru oricine este propria persoană! Cît timp am mintea, corpul şi sufletul întregi pot exista fără probleme.

Ce autori citeşti?

Citesc mult S.F.,  în momentul de faţă am terminat primele două volume dintr-o saga a lui Vernor Vinge şi urmează al treilea, care însă nu a fost încă tradus în română, aşa că trebuie să îl caut în afară. Iubitorii acestui gen mă vor înţelege 

Care e momentul tău preferat cu Dana, soţia ta?

Ne place să călătorim şi în ultimul timp am făcut asta cam rar… Ducem dorul săritului în maşină şi al plecatului hai-hui prin Europa.

Ce ai învăţat de la Dana, dar şi de la fetiţa ta, Sofia?

Să fiu mai calm şi mai înţelegător.

Care consideri că e cel mai puternic afrodiziac?

Femeia pe care o iubeşti, normal!

Care a fost cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată în dragoste?

Să fii atent la persoana de lîngă tine şi să ieşi în întîmpinarea nevoilor ei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.