De ce sunt barbatii varza la agatat

De la a folosi replici rasuflate ca: „Hei, frumoaso, ai prieten?”, pana la a se deda la tehnici de dans demne de speriat, tipii nestiutori vor incerca totul pentru a-ti capta atentia. Inainte de a-i respinge cu un aer plictisit ca pe o sleahta de gorile insensibile, asculta-ma.

Uneori, tipii cei mai naivi si cei mai nepriceputi in arta curteniei sunt cei care merita cu adevarat atentia ta.

Cu flirtul la control

In afara de marii „jucatori”, care folosesc tehnici profesioniste (replici subtile, combinatii de indiferenta si atentie, dovezi ascunse de interes), majoritatea barbatilor sunt dezastru cand vine vorba de agatat. Fie au preluat tehnici nepotrivite de la grupul lor de prieteni, fie sunt atat de ocupati cu viata profesionala incat nu prea au avut timp sa-si exerseze abilitatile de socializare.

Unii sunt sinceri si recunosc din start: „Ma blochez cand vorbesc cu o femeie frumoasa,” „Am o gramada de prietene fete… dar nu reusesc sa trec de pragul amicitiei,” „Stiu sa abordez o femeie, dar in maxim cinci minute nu mai stiu ce sa-i zic.”

Andrei, un doctor simpatic care, cel putin din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit sa aiba probleme la capitolul acesta, imi spune ca initial femeile par interesate de el, dar in cele din urma il lasa cu ochii in soare. Greseala lui, si inca una foarte mare, era ca din start le spunea urmatoarele: „Buna, sunt Andrei. Sunt doctor.”

Unii tip tind sa-si bage la inaintare profesia, ascunzandu-se in spatele a ceea ce fac pentru a nu fi nevoiti sa intre in detalii de natura mai personala.

Campioni la ros degetele

Nici nu-ti dai seama cum se poate consuma un barbat atunci cand isi ia inima in dinti si se indreapta catre fata care ii place. Normal ca nervii il impiedica sa mai dea atentie unor detalii ca limbajul trupului sau limbajul… propriu-zis. In momente ca acestea ies la iveala ticurile nervoase, problemele de natura conversationala, transpiratia in exces si balbaiala.

Cel mai adesea, noi femeile ii respingem in doi timpi si trei miscari, uneori insotind aceste respingeri cu ironii mai mult sau mai putin subtile. Asa ca data viitoare cand esti abordata, gandeste-te la cat de greu ii este tipului aluia sa stea in fata ta, cu respiratia taiata si palmele umede.

Da o sansa abordarii nu-tocmai-perfecte, si poate vei intalni tipi mai interesanti decat inainte. Ce ai de pierdut?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.