Cum sa stii ce vrea ea in pat

Intr-o seara ar putea prefera o partida de sex condimentata cu atingeri usoare, cu vorbe dulci si tandrete. Noaptea urmatoare, insa, s-ar putea sa vrea doar o partida rapida, fara complicatii si cuvinte de prisos. E normal sa nu-ti dai seama ce-si doreste de fiecare data cand ajungeti in pat.

  • Sfat COSMO: pentru a afla la care dintre cele 4 tipuri de sex viseaza, fii atent la ce semnale „emite” si vei merge la sigur!

Sex si atitudine

Poate ca pentru tine lenjeria ei este ca o hartie de impachetat un cadou… un ambalaj frumos care trebuie scos pentru a ajunge la partea cu adevarat interesanta. Dar priveste cu atentie.

Daca poarta o lenjerie mai sexy decat in mod normal, atunci este foarte probabil sa-si doreasca o partida de sex mai agresiva, fara nicio retinere. Sau decripteaza limbajul corpului ei. Nu te imbratiseaza in timp ce va sarutati? Atunci s-ar putea sa vrea sa fii mai impulsiv. Asa ca te poti dezlantui in voie, fara niciun impediment.

Experimente de asternut

Cauta semnele care-ti indica ca se afla intr-o stare cu puternic potential de flirt. Vine acasa si-ti povesteste incantata cum a fost laudata pentru un proiect, sau te hraneste – mai in gluma, mai in serios – din farfuria ei.

Aceste gesturi arata ca este cat se poate de deschisa la flirt sau la ceva mai mult…

Romantic si tandru

In pragul aniversarilor sau „evenimentelor de cuplu” isi doreste mai mult romantism din partea ta. Asa ca sarutarile prelungi si mangaierile „peste centura” sunt cheia.

Dar nu numai calendarul iti spune cand are chef de romantism, ci si comportamentul sau din momentele in care se simte vulnerabila.

In asemenea cazuri, exprima-ti dorinta in termeni mai sentimentali („Ador sa fiu atat de aproape de tine.”) in loc sa folosesti „replici tari” de genul „Vreau sa plesnesc funduletul asta sexy!”.

Rapid si fara complicatii

Iti poti da seama foarte usor daca are chef de o partida hiper-rapida de sex. Daca se afla in mijlocul unei activitati si e foarte agitata pentru ca trebuie sa respecte un deadline autoimpus, atunci e in cea mai buna forma pentru „sex la secunda”. Depinde de tine cat de repede reusesti sa-i starnesti apetitul. Sau, daca sunteti in pat si iti tot spune cat de obosita e, dar, totusi, te mangaie languros, atunci poti fi sigur ca „o rapida” este tocmai ce are nevoie!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.