Cum sa dai raspunsul corect la momentul potrivit

By  | 

Ea spune: “Arat grasa in rochia asta?”

Tu raspunzi: “Deloc. Sinii tai arata senzational cu decolteul asta.”

Fii smecher. Normal c-ai fi un fraier sa-i zici “Pai, da.” Iar daca raspunzi sec “Nu”, va parea ca-ncerci sa-i inchizi mai repede gura. Mai bine fa-i un compliment care demonstreaza ca-i privesti corpul, insa ii observi doar partile bune, nu si defectele. Concentreaza-te pe un aspect sexy. Astfel ii vei abate atentia de la problema care o deranjeaza.

Ea spune: “Stii, nu trebuie sa vii cu mine, daca nu vrei.”

Tu raspunzi: “Pai, vreau s-o fac, fiindca pentru tine este foarte important.”

Declaratia ei pare ca o portita de scapare pentru tine, insa nu musca momeala. Ceea ce vrea ea cu adevarat este sa vada daca tu ii esti alaturi sincer. Intr-o relatie serioasa, este important sa fiti cu adevarat ca o echipa. Raspunsul tau ii demonstreaza ca o sustii si o determina sa-ti intoarca favorul.

Ea spune: “Crezi ca Ana e draguta?”

Tu raspunzi: “Mda, dar e atit de slabanoaga!”

Desigur, nu-i nici ea proasta. Stie ca orb nu esti. Daca te apuci sa-i replici “Cine, ea? Neah!” nu te va crede. Trebuie sa-i dai de inteles ca fata respectiva este atragatoare, dar nu intr-atit incit sa-ti intorci capul dupa ea pe strada. Este bine sa te concentrezi pe un mic defect al sau. Astfel, prietena ta va ajunge la concluzia ca tie tipa nu ti se pare cu nimic speciala.

Ea spune: “Uff, mama mea poate fi uneori atit de plictisitoare.”

Tu raspunzi: “Inteleg ca uneori chestia asta te poate scoate din minti.”

Fii diplomat. Ea are voie sa faca orice fel de remarca negativa la adresa mamei sale, insa daca ii dai dreptate, pasesti pe un teren minat. Ia-i partea mamei soacre, si vei deveni imediat un nenorocit, care tine cu partea adversa. Solutia in acest caz este sa-i dai dreptate fiindca este furioasa, dar fara sa-ti spui parerea vizavi de problema respectiva. Aceeasi regula se aplica si atunci cind vorbeste despre prietenii ei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *