Cucereste-o ca un profesionist

Ai auzit de nenumarate ori, probabil, despre crizele generate de antipatia dintre un tip si familia iubitei lui si poate chiar ai trait pe pielea ta astfel de „umilinte”. Sa nu dramatizam insa: daca nu se afla probleme mai grave la baza acestor nemultumiri, ai toate sansele sa fii considerat… un fiu chiar si de catre tatal ei.

Important e sa stii cum sa-i atragi „rubedeniile” de partea ta. Merita efortul – pana la urma, iubita ta nu e singura pe lume si e decisiv ca parintii si prietenii ei sa te simpatizeze deopotriva. Pe scurt, iata care sunt punctele unde trebuie sa-ti maresti atentia si incotro sa-ti canalizezi…farmecul personal.

1. Alege masura.

OK, ai multe de spus si iti place sa fii centrul atentiei, iar dezinvoltura de care dai dovada ti-e apreciata. Insa la prima intalnire cu gasca ei de amici abtine-te sa le faci capul-calendar si sa nu te mai opresti din povestit patanii din liceu. Odata ce te-au catalogat drept enervant, greu vei mai reusi sa le schimbi parerea.

Mai mult, evita sa spui bancuri, ci observa-le mai intai stilul in care obisnuiesc sa glumeasca – poantele cu olteni ridiculizati nu sunt primite prea bine de toata lumea de la masa…

2. Arata-te interesat.

Dovedeste ca membrii familiei partenerei tale nu iti sunt indiferenti (ci din contra), incercand sa afli cat mai multe despre ei. Spre exemplu, daca iubita iti mentioneaza in treacat ca tatal ei este un pasionat colectionar de timbre, nu da din umeri nepasator – chiar daca filatelia nu se numara… deloc printre hobby-urile tale prioritare.

Chiar de prima data cand esti invitat acasa la ea, achizitioneaza-i parintelui ei un clasor nou sau cauta dinainte pe internet semnificatia unor termeni specifici ca „dantelura” sau „heliografie”. Odata ce l-ai impresionat pe tata, fiica te va aprecia si mai mult!

3. Haina face pe om.

In unele cazuri, imaginea chiar conteaza! Nimeni nu-ti dicteaza cum sa te imbraci, insa in timp ce iubita iti considera sexy stilul vestimentar cu aer neglijent, mama ei sigur va avea ceva de reprosat (Robert Pattison nu „prinde” la parinti!).

Cand dai ochii pentru prima oara cu ea, alege-ti tinuta cu grija – eventual roaga-ti chiar iubita sa-ti dea cateva sugestii. Cu certitudine nu va trece cu vederea preocuparea ta pentru aceste detalii.

4. Ia atitudine si nu minti.

Fii sigur ca iubita te-a laudat acasa pentru a le lua ochii parintilor! Asa ca ai grija cum iti argumentezi… meritele. I-ai spus ca vrei sa incepi un master in managementul afacerilor? Sa nu te mire daca „socrul” te roaga sa-i povestesti mai in detaliu intentiile tale. Daca te balbai si dai din colt in colt, vei parea superficial si pierzi in fata lor puncte valoroase la capitolul incredere.

In plus, nu-i promite iubitei tale ca-i faci rost mamei ei de cartea favorita cat ai zice peste, mai ales fara sa cunosti situatia – daca e vorba de o piesa de colectie? Mai bine ofera-i-o cadou fara prea multe vorbe, in cazul in care chiar ai facut rost de ea. In acest fel, demonstrezi ca si familia ei este la fel de importanta ca si iubita ta.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.