Cosmopolitan Man vară 2021 este aici!

Ediția noastră Cosmopolitan Man de vară 2021 este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un cover și un interviu inedite cu Marco Hößl, CEO-ul Kaufland România și Republica Moldova. Află direct de la el despre ce înseamnă comunitate, investițiile locale și grija față de mediu.

Mai mult, poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

V-am pregătit o ediție de vară care să vă inspire în toate domeniile vieții voastre. Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu vă va ghida printre mituri despre îngrijire și rețete skincare pentru fiecare vârstă. Și tot ea a investigat special pentru voi cât de important este magneziu atunci când vrei să slăbești, dar și ce legătură este între sănătatea mintală și mersul pe role.

În același timp, Fashion Editorul Anca Stăruială vă propune o garderobă de concediu cu adevărat cool, dar și smart, de la jachetele denim la ochelarii de soare care îți fac cu ochiul vara asta. Tot ce este mai fresh în tendințe și, în plus, un material care te va ajuta să fii un posesor de ceasuri ca la carte.

Din aria polemicilor sociale, haideți să dezbatem împreună despre: staruri mari ce acaparează orașe mici sau cum unele dintre ele își construiesc de la zero propriile comunități; cum vor arăta festivalurile post-pandemie (Edy Chereji/ UNTOLD ne lămurește) și cum supraviețuiești în sălbăticie – 9 chestiuni vitale pe care toți ar trebui să le cunoaștem.

Altfel, lasă-te inspirat de două interviuri care nouă ne-au plăcut foarte mult, cu doi regizori (din spațiul autohton și de peste hotare) la fel de interesanți și cu la fel de multe de oferit: Andrei Dăscălescu (vezi mai multe despre el pe pagina personală de Facebook, @AndreiDăscălescu) despre cel mai recent film-documentar al său, Holly Father și Eli Roth, maestrul genului horror.

Iar Gáspár György vă propune, de data asta, un subiect pe cât de comoplex, pe atât de incitant: măștile masculinității. Despre Gáspár György puteți afla mai multe pe Pagina de Psihologie.

Va fi o vară specială, bucurați-vă de ea din plin!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

Mai mult, poți alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom livra revista prin curier, dând click AICI sau AICI pentru ofertele de abonamente.

Cosmopolitan Man
Cosmopolitan Man vară 2021
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.