Cosmopolitan Man vară 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl&Boys! Ediția noastră de vară este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu două interviuri și ședințe foto speciale, ambele realizate în exclusivitate pentru Cosmopolitan Man de către Allech Leech, cel care îl interretează pe Tom Branson în mult-aclamatul și longevivul serial britanic Downton Abbey și de către Alex Fitzalan, actorul din The Society. Mai mult, poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

Află mai multe despre una dintre cele mai captivante figuri din drame istorice de prestigiu, dar și detalii din backstage-ul peliculei Downton Abbey  ̶  un lungmetraj după celebrul serial britanic, care-și propune un succes răsunător în această toamnă.

Interviu de Diana Colcer

Fotografii de Mitchell Nguyen McCormack

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion editor: Drew Manares

Grooming: J Michael/ celestineagency,com, cu produse Oribe

Apoi, descoperă-l pe Alex Fitzalan, cel care îl interpretează pe rebelul Harry în captivantul serial The Society. Foarte cool și mereu cu vorbele la el, actorul australian ne-a acordat un interviu în exclusivitate și a ales pentru cititorii Cosmo câteva dintre cele mai tari „going out looks” din colecțiile de primăvară-vară 2019.

Interviu de Diana Colcer

Fotografii de Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Fashion editor: Drew Manares

Grooming/ Skincare: Robert Bryan

Hairstyle: Ted Gibson/ The Visionaries Agency

De asemenea, îndrăznește să călătorești așa cum nu ai mai făcut-o până acum, echipa Cosmo ți-a pregătit aventuri inedite, destinații off-road și retro looks pentru vacanțe ca în filme.

Pentru că, până la urmă, piesa de rezistență de vara aceasta este șortul, colega noastră Anca Stăruială a fost la vânătoare de… șort și are pentru tine 30 de șorturi de plajă&accesorii pe val!

În lumea beauty-ului mereu în schimbare, în căutarea formei ideale, colega noastră Ana-Maria Prunariu explorează pentru tine cheia tehnologiei pentru a fi mai deștept, mai slab, mai sănătos și te invită să descoperi dacă această nouă tendință ți se potrivește. Tot pentru un stil de vară impecabil, află alături de noi cum se poartă inul, alege-ți un parfum nou, cu arome estivale și află câteva trucuri simple, dar esențiale de îngrijire și descoperă un ghid de complet de alimentație inteligentă.

Mai mult, numărul Cosmo Man de vară are două interviuri care sigur te vor antrena în timp ce îți savurezi cafeaua de dimineață sau de prânz: află detalii mai puțin știute din viața celor mai longevivi hip-hop-eri din România: CTC, fără frici și redescoperă-l pe Radu Dragomir, de data aceasta regizor de lungmetraj și nu orice lungmetraj, unul chiar foarte controversat. Un alt bărbat extrem de interesant pe care ți-l prezentăm este Hedi Slimane, responsabil, printre altele, pentru popularizarea look-ului skinny, dar revoluționar din multe alte puncte de vedere. Află-i povestea de succes de la colega noastră Cătălina Teodorescu.

Pentru că, chiar dacă nu am vrea, trebuie să mai mergem și la birou, află cum să te impui la job, fără să devii ofensator. Dacă ești tătic, află ce se întâmplă de fapt de nu mai faci așa mult sex și ce spun companionii tăi bărbați despre propriile experiențe.

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.