Cosmopolitan Man toamnă 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl&Boys! Ediția noastră de toamnă este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu două interviuri și ședințe foto speciale, ambele realizate în exclusivitate pentru Cosmopolitan Man de către Oliver Jackson-Cohen, actorul din The Haunting Of Hill House și Joivan Wade, tipul din Doom Patrol care a purtat pentru ediția de toamnă câteva piese vestimentare foarte cool. Mai mult, poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

Află mai multe despre Oliver Jackson-Cohen, unul dintre actorii noii generații care caută altceva să rămână tipărit în memoria colectivă. Energic, cool și ancorat în realitatea problemelor care ne înconjoară, actorul din Casa Bântuită ne dezvăluie secrete din spatele vieții lui publice.

Interviu de Mădălina Ionescu

Fotografii de Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Grooming de Shukeel Murtaza, reprezentat prin The Only Agency

Fotografiile au fost realizate în incinta hotelului Kings Wardrobe Apartment.

Apoi, descoperă-l pe Joivan Wade: ce piese vestimentare îi definesc stilul masculin toamna aceasta și care este drumul cel bun pentru un palmares cinematografic de luat în serios.

Interviu de Mădălina Ionescu

Fotografii de Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Grooming de Shukeel Murtaza, reprezentat prin The Only Agency

Fotografiile au fost realizate în incinta hotelului Kings Wardrobe Apartment.

De asemenea, îndrăznește să îți asumi această toamnă prin intermediul celor mai interesante piese vestimentare de sezon: ghete, jachete și accesorii câte-n lună și-n stele, doar să alegi ce ți se potrivește. Află, de asemenea, cum poți fi toamna aceasta retro-chic. Iar, în ceea ce privește ritualurile de îngrijire, beauty editor-ul Cosmo, Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit soluții inedite în pas cu timpurile: cum poți folosi canabisul în ritualul de îngrijire, cum stăpânești un păr care îți face necazuri și, nu în ultimul rând, aromele acestui sezon misterios.

Colega noastră, Cătălina Teodorescu ți-l aduce în acest număr, așa cum este el, cu trecutul lui controversat și viitorul promițător pe Tom Ford (descoperă-i profilul de designer la pagina 30). Iar ediția aceasta s-au adunat laolaltă numai bărbați puternici care, indiferent ce fac, schimbă puțin câte puțin lumea în care trăiesc: Alina Comșa îți demonstrează cum poți fi un lider (nu doar un șef), Alex Șeremet are povești fabuloase despre mașini și cariera în domeniul auto, Radu David te ajută să îți desăvârșești stilul de a conduce o mașină, dar și să îți învingi teama de a zbura cu avionul (povestea celui care pe pământ ține cursuri de conducere defensivă și în aer lecții de aviofobie o puteți descoperi la pagina 76). Păstrând același vibe, află cum arată o vacanță la… Formula 1: locul unde lupta se dă roata la roată.

Un alt bărbat care te va inspira este Chris Pang, cel care a cucerit inimile publicului cu rolul său din Crazy Rich Asians, ocupând repede lista celor mai noi revelații de la Hollywood.

Pentru că toamna înseamnă în primul rând introspecție, ți-am pregătit câteva materiale de analiză: află toate pârghiile din jurul mitului „anticoncepționale pentru bărbați”, dar și din jurul prejudecății agresivității masculine cu care te naști sau… pe care o poți trata?

Și pentru că în al doilea rând toamna înseamnă leneveală constructivă, ai de unde să alegi cum îți vei petrece serile: HBO vs. NETFLIX. Tu ce alegi?

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.