Cosmopolitan Man iarnă 2020 este aici!

Hei, Cosmo Girl&Boys! Ediția noastră Cosmopolitan Man de iarnă 2020 este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un cover special dedicat celui mai longeviv James Bond din toate timpurile: Daniel Craig care, odată cu lansarea filmului No Time to Die, încheie pentru totdeauna această aventura.

Mai mult, poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

Află, la pagina 56, povestea celui care a fost de 5 ori la rând cel mai aclamat James Bond din toate timpurile: cum i-a schimbat viața un astfel de rol, dar și ce mesaj îi transmite celui care ar putea fi succesorul său. Cu puțin noroc, îl vom putea vedea bând Martini în lobby-uri de hotel, pentru utlima oară, pe 8 aprilie 2021. Suntem cu atât mai încântați cu cât, de azi, vom avea pe piață un tandem legendar: în timp ce Daniel Craig este coperta de iarnă a Cosmo Man, Ana de Armas (noua lui parteneră din No Time to Die, noua Bond Girl) este pe coperta Cosmopolitan România. Enjoy!

De asemenea, descoperă impactul pe care style icon-ul Harry Style îl are asupra unei întregi generații de bărbați: un star rock care schimbă viitorul modei, conturând egalitatea de gen.

Din spațiul autohton, v-am pregătit două interviuri care sigur vă vor surprinde în cel mai plăcut mod cu putință: haideți să îl cunoaștem mai bine pe Cristian Bota, unul dintre protagoniștii primului serial de autor produs de HBO Europe Bani negri (pentru zile albe) și pe Vlad Conovaru, cel care a redeschis postul de Radio Tanănana când părea că nu mai are nicio șansă, chiar în mijlocul pandemiei de coronavirus, cu o întreagă echipă de voluntari. Pe Vlad Conovaru îl puteți asculta în fiecare dimineață, de la luni până vineri, de la 8.00 la 11.00 la Radio Tanănana, pe frecvența 92.7 FM București.

Și pentru că, indiferent prin ce perioade trecem, stilul ține de un fel de cod etic al bărbaților, lăsați-vă inspirați de cele 35 de piese stylish pentru o vacanță la domiciliu, dar și de tendințele sezonului, alături de colega noastră, Fashion Editorul Anca Stăruială. Mai mult, Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu v-a pregătit un adevărat ghid pentru o inimă în stare perfectă, câteva modalități prin care puteți face un mic upgrade la creier, dar și tot ce trebuie să știți despre K-grooming.

Iar Gáspár György dezbate pentru voi despre noua normalitate a bărbatului modern, din perspectiva evoluției sale psihologice și sociale. Despre Gáspár György puteți afla mai multe pe Pagina de Psihologie.

Va fi o iarnă specială, bucurați-vă de ea din plin!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Daniel Craig
Cosmopolitan Man ediția de iarnă/ Daniel Craig
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.