Cele mai cool cadouri pentru iubita ta

Abonament la o revistă

Dacă iubita ta adoră să răsfoiască reviste, fă-i o surpriză şi fă-i un abonament la ”sora” acelei publicaţii…din Franţa! Va fi extrem de încântată să aibă ediţia românească şi franţuzească a revistei Cosmopolitan! Îşi garantăm că va aprecia că te gândeşti la pasiunile ei, chiar dacă nu le împărtăşeşti.

Complimente

O femeie are nevoie în permaneţă de confirmare, chiar dacă ştie că o iubeşti, ştie cât de bine arată în rochia roşie, ştie cât de pricepută este la toate…Aşadar, ia-ţi puţin timp şi gândeşte-te la ea şi scrie-i cele mai simple şi sincere gânduri. Ascunde bileţele de amor în buzunarul sacoului, în geantă, în portofel. Când le va găsi, mai târziu, va fi extrem de încântată de cuvintele tale.

O vacanţă surpriză

Acest cadou necesită puţină pregătire, însă poţi să plănuieşti singur o mică escapadă pentru tine şi iubita ta. Ca să fie pregătită de drum, anunţ-o că mergeţi în vizită la părinţii tăi şi între timp fă rezervare la un hotel frumos din oraşul sau staţiunea ei preferată. 

Prânzul la pachet

Pregăteşte-i iubitei tale un ”lunch box” special, pe care să i-l livrezi chiar tu, însoţit de un buchet de flori. Îi ştii deja gusturile, aşa că nu îţi rămâne să alcătuieşti short list-ul şi să îi faci cadou iubitei o declaraţie de dragoste care îi va mângâia simţurile. Dacă îi faci surpriza asta de luni, va avea toată săptămâna motive să zâmbească la job.

Prăjituri

Iubita ta râvneşte zilnic la o prăjitură, însă are grijă de siluetă, aşa că se păstrează pentru o ocazie specială. Oferă-i tu un motiv să se bucure de o prăjitură delicioasă, în doi, doar ”pentru că este cea mai frumoasă femeie din lume” şi merită sărbătorită.

Aniversare romantică

Fie că este ziua ei, fie aniversarea voastră, fie încă o zi de când eşti nebun după ea, poţi să găseşti oricând un motiv pentru a-i pregăti iubitei tale o seară romanică în doi. Poţi să faci singur planul pentru seara respectivă, dar ai grijă să îi spui să se pregătească pentru o ieşire.

Gift card-uri

Dacă vrei să îi cumperi o bijuterie iubitei tale, oricât de mult crezi că o cunoşti, este foarte posibil să nu îi iei ceva pe gustul ei, aşa că mai bine îi laşi libertatea de a alege singură.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.