Cele mai bune complimente pe care să le faci unei femei

Încerci să faci complimente femeilor, dar efectul nu este cel pe care ți-l dorești? Află de la COSMO ce își doresc femeile cu adevărat să audă.

Se spune că bărbații vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus și uneori și noi credem că așa este. În timp ce bărbații nu pot înțelege de ce femeile nu le apreciază unele complimente, nici noi, femeile, nu înțelegem de ce unii dintre voi nu știu să facă complimente. Astfel, am făcut o listă cu cele mai bune complimente pe care să le faci unei femei.

„Îmi place că ești inteligentă.”

Orice femeie își dorește să fie apreciată nu doar pentru aspectul fizic, ci și pentru inteligența sa. Din păcate, mulți bărbați nu realizează asta și scot în evidență doar calitățile fizice.

De ce unele femei nu pot accepta complimentele?

„Ieși în evidență față de alte femei.”

Un alt lucru pe care femeile și-l doresc este să le faci să se simtă speciale, deci ajut-o să se simtă unică spunându-i că iese în evidență. Dacă te întreabă în ce fel, enumeră lucrurile care chiar îți plac la ea, însă nu uita, nu te limita la aspectul fizic!

„Ești așa frumoasă când te trezești.”

Multe femei nu se simt prea frumoase sau sexy când nu sunt aranjate și fardate. Dacă relația e ceva mai evoluată și deja ai dormit cu ea și ai văzut-o la prima oră a dimineții, arată-i că îți place aspectul ei natural.

Si barbatii vor complimente!

„Wow, ce bine ai gătit!”

Indiferent dacă partenera ta găsește des sau nu prea se descurcă în bucătărie, e o idee foarte bună să îi lauzi preparatele.

„Ce bine îți stă părul azi!”

Știi deja că femeile pierd multi timp aranjându-și părul, deci nu uita să le complimentezi pentru asta… chiar dacă poate nu vezi nicio schimbare majoră.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.