Cei mai urmăriți sportivi de pe Instagram

Faima generată de rezultatele obținute i-a ajutat pe mulți sportivi să devină printre cei mai urmăriți oameni din lume pe Instagram. Cu ajutorul acestei platforme, ei nu doar că țin legătura cu fanii, dar reușesc să își majoreze veniturile.

Iată care sunt cei mai urmăriți sportivi din lume pe Instagram:

Cristiano Ronaldo

Este cel mai urmărit om din lume pe Instagram. În februarie 2021, fotbalistul lui Juventus Torino a ajuns la 263 de milioane de urmăritori și depășește inclusiv vedete precum Ariana Grande, Dwayne Johnson, Kylie Jenner și Selena Gomez. Portughezul a fost primul om din istoria Instagram care a trecut de pragul celor 200 de milioane de urmăritori. Presa internațională scrie că Ronaldo încasează în jur de 1 milion de euro pentru o postare publicitară pe Instagram. Anul trecut ar fi încasat peste 50 de milioane de euro numai din astfel de postări. Ronaldo este un star mondial, a scris istorie la Manchester United și Real Madrid, iar acum evoluează la Juventus Torino. El este și campion european cu naționala Portugaliei.

Lionel Messi

Jucătorul echipei FC Barcelona are 184 de milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Veniturile sale generate din postările de pe această platformă sunt estimate la peste 25 de milioane de euro pe an. Alături de Cristiano Ronaldo, Messi este considerat unul dintre cei mai buni jucători din istorie. A câștigat de 6 ori Balonul de Aur, are 10 titluri în Spania cu FC Barcelona și patru Ligi ale Campionilor. De asemenea, el a reușit să înscrie peste 700 de goluri în meciuri oficiale, o performanță cu adevărat remarcabilă. De altfel, Messi este favorit să devină golgheterul campionatului Spaniei și în acest sezon, potrivit datelor din secțiunea cote pariuri de pe NetBet. Messi are cota 1.90 și se duelează cu fostul său coleg de la FC Barcelona, Luis Suarez, care are cota 2.25.

Neymar

Jucătorul lui PSG are 146 de milioane de urmăritori pe Instagram. Potrivit informațiilor din presă, el încasează în jur de 500 de mii de euro pentru fiecare postare plătită pe Instagram. Fotbalistul brazilian mai are contracte de sponsorizare cu companii precum Nike, Beats By Dre, Red Bull și Mastercard. Totodată, Neymar deține și recordul celui mai scump transfer din istoria fotbalului, fiind cumpărat de PSG de la FC Barcelona cu 222 de milioane de euro. Jucătorul brazilian a arătat că își merită banii și a reușit să aibă evoluții foarte bune în tricoul lui PSG, de la transferul pe Parc des Princes.

LeBron James

Baschetbalistul de la LA Lakers a ajuns la 79.4 milioane de urmăritori pe Instagram în februarie 2021. Potrivit informațiilor publicate de Business Insider, el câștigă peste 300 de mii de dolari pentru o postare plătită pe platformă. În plus, el are și un salariu de 37 de milioane de dolari la Los Angeles Lakers. Printre companiile care îl sponsorizează se află Nike, Beats, Sprite și Samsung. Este considerat unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istorie și e un adevărat fenomen în SUA.

David Beckham

Fostul mijlocaș de la Manchester United și Real Madrid este unul dintre oamenii cu cea mai mare priză la public. El are 65.4 milioane de urmăritori pe Instagram. Chiar dacă s-a retras din activitate de câțiva ani, Beckham rămâne unul dintre cei mai urmăriți oameni, atât prin prisma activității sale de familie, dar și pentru faptul că s-a mutat în SUA, unde a devenit o celebritate. În prezent, Beckham este patronul unei echipe de fotbal din SUA, dar are și numeroase contracte de publicitare, la care se adaugă acțiunile la compania sa, DB Ventures Limited. Armani, Gillette și Pepsi sunt trei dintre companiile cărora Beckham le face publicitate.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.